www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 15 - Seajets Acropolis Rally

Fotogalerie ze Seajets Acropolis Rally od Františka a Dagmar Duškových

foto

15. října 2015 • 14:20

Pouhé dva týdny dělily dvě šotolinové soutěže v mistrovství Evropy. Zatímco posádky se přesunuly z Kypru do Řecka, pěkné počasí zůstalo na ostrově ve Středozemním moři. Nepříjemným počasím poznamenané soutěže se zúčastnili i František a Dagmar Duškovi a vy si dnes můžete prohlédnout jejich fotografie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Seajets Acropolis Rally od Svena Kolluse

foto

14. října 2015 • 09:00

Pouhé dva týdny dělily dvě šotolinové soutěže v mistrovství Evropy. Zatímco posádky se přesunuly z Kypru do Řecka, pěkné počasí zůstalo na ostrově ve Středozemním moři. Nepříjemným počasím poznamenané soutěže se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Sven Kollus a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotografie.

žádný příspěvek celý článek »

Craig Breen si z Řecka odvezl jen chabou odměnu

foto

14. října 2015 • 08:00

Reprezentanti Peugeot Rally Academy Craig Breen a Scott Martin skončili v letošní Rallye Akropolis, provázené obtížnými povětrnostními podmínkami, na druhém místě. Jejich týmoví kolegové Charles Martin a Thierry Salva ze soutěže odstoupili.

žádný příspěvek celý článek »

Acropolis Rally vyhrál Kajetanowicz… …nebo spíš počasí?

foto

11. října 2015 • 13:40

Předposlední soutěž letošního mistrovství Evropy mohla přinést rozluštění tajenky o letošním celkovém mistru. Polský jezdec Kajetan Kajetanowicz na řeckou Acropolis Rally odjel s dostatečným bodovým náskokem na druhého Breena a k definitivnímu potvrzení prvenství mu stačily body za čtvrté místo. Nakonec pro něj vše dopadlo, jak nejlíp mohlo, byť řecká zastávka ERC měla vše, jen ne standardní průběh.

žádný příspěvek celý článek »

Kajetanowicz nejrychlejší v kvalifikaci Rally Acropolis

foto

10. října 2015 • 12:15

Stejně jako na Kypru byl i v řecké kvalifikaci nejrychlejší polský pilot Kajetan Kajetanowicz. Jezdec na Fordu Fiesta R5 projel 3,1 km dlouhý úsek za dvě minuty a šestnáct sekund, o čtyři desetiny sekundy rychleji než druhý v pořadí Alexej Lukjanuk se stejným vozem.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Seajets Acropolis Rally

foto

30. září 2015 • 17:30

Pouhé dva týdny po kyperské soutěži pokračuje mistrovství Evropy v automobilových soutěžích v Řecku. Letošní ročník Seajets Acropolis Rally se nese v hodně minimalistickém duchu, kdy se celá soutěž odehraje pouze během dvou dnů. Dnes si můžete prohlédnout seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist