www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR15 - Rallye Český Krumlov (MČR)

Českokrumlovská rallye se pojede opět v květnu

foto

29. prosince 2015 • 09:00

Jižní Čechy budou na jaře příštího roku již počtyřiačtyřicáté dějištěm Rallye Český Krumlov. Podnik s tradicí sahající do roku 1971 se uskuteční ve dnech 27. a 28. května 2016. Termín v závěru měsíce potvrdil předběžný kalendář motoristických soutěží, který krátce před Štědrým dnem zveřejnila Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Martina Daňhelová už je Jerhotová, závodní elán ale neztrácí

foto

12. června 2015 • 12:25

Velmi naplněný kalendář má v současné době nejrychlejší dámská posádka našeho domácího národního šampionátu v rally. S automobilovými soutěžemi se v něm děvčatům v rychlém sledu střídají i společenské a reprezentační události, rychle jezdit ale nezapomněly. To předvedly v Českém Krumlově a v plánu mají totéž i pro Rally Hustopeče, ještě předtím ale stihnou své sportovní náčiní předvést na pražské show „Legendy“.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Szejovi ukázali své drápy

foto

4. června 2015 • 15:05

ROTO GK Forge Rally Team s řidičem Jaroslawem Szejou a navigátorem Marcinem Szejou si připsali na své konto účast ve druhém podniku mistrovství ČR. Stupně vítězů byly v Krumlově hodně blízko a posádka ukázala, že umístění z předchozího závodu, kde dosáhla na stupně vítězů, nebylo jen pouhou náhodou.

žádný příspěvek celý článek »

Randy klub po roce opět v jižních Čechách

foto

4. června 2015 • 15:00

Předposlední květnový víkend se v Krumlovské jelení zahradě sešly na startu místní legendární soutěže posádky startující v rámci Mistrovství České republiky historických rally. Filip Randýsek s Honzou Mikulíkem zde samozřejmě nemohli chybět.

žádný příspěvek celý článek »

KHSA na Rallye Český Krumlov

foto

4. června 2015 • 14:50

Populární jihočeské soutěže Rallye Český Krumlov se letos zúčastnilo pět posádek Klubu historických sportovních automobilů. Zatímco Vyorálek startoval se svou Ladou 1600 VFTS přímo v mistrovství historiků, další čtyři jezdci jeli v rámci Rallye Legendy Show.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšné dobytí Českého Krumlova

foto

4. června 2015 • 14:40

Přestávka po Šumavě utekla jako voda, takže posádky sotva stihly zmobilizovat síly a finance a byla na řadě jedna z legend našich rally, Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák ve dvou třídách

foto

30. května 2015 • 10:00

Z dosavadního průběhu sezony by se dalo usoudit, že „Vlčák“ je tvor učenlivý. Obě soutěže, které ho loni na jaře vyškolily, totiž zvládl na výbornou a odvezl si z nich takovou porci bodů, která jej v průběžné tabulce šampionátu katapultovala na páté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Poprvé na vodě s R3T

foto

29. května 2015 • 09:00

Kolotoč mistrovství ČR se přesunul do okolí Českého Krumlova, kde na všechny posádky byly přichystány tradiční testy a některé z nich byly i obměněné. Na start této soutěže se postavila i dvojice Patrik Rujbr – Ondřej Krajča s ještě stále novým Renaultem Clio R3T. Kluci si na předchozí soutěži na Šumavě počínali dobře a dojeli si pro důležité body.

žádný příspěvek celý článek »

Bisaha a Svačina v Českém Krumlově se solidními výsledky

foto

28. května 2015 • 16:30

Květen je na české rally scéně tradičně spojen s jednou z našich nejtěžších soutěží, s jihočeskou Rallye Český Krumlov. Ta i letos nabídla náročné tratě ve velkém prostoru sahajícím od Českých Budějovic až na jih po samotnou česko-rakouskou hranici, navíc ji opět okořenilo nevyzpytatelné jarní počasí, které se nakonec postaralo o velký přísun dešťových srážek. Zlínský tým CERS performance do této výzvy nasadil dvě posádky na vozech Citroën.

žádný příspěvek celý článek »

Promočený dvojboj týmu Duck Racing dopadl na jedničku

foto

28. května 2015 • 11:00

Pražský tým Duck Racing má za sebou druhý letošní dvojboj. Zatímco Petr Kačírek s Danielem Skalickým bojovali o body do okruhového hodnocení Mistrovství zóny střední Evropy v Rakousku na Red Bull Ringu, tak Lumír Firla měl napilno v Českém Krumově při druhém podniku domácího šampionátu v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Českokrumlovská nováčkovská daň

foto

28. května 2015 • 10:00

Zřejmě nováčkovskou daň si vybralo litoměřicko-jablonecké duo týmu Jakub Čapka - Tomáš Pfajfr při svém premiérovém startu v MMČR, na letošním 43. ročníku Rallye Český Krumlov, když po doskoku na panelovou část šesté rychlostní zkoušky Rožmitál 2 došlo k proražení disku předního levého kola, který následně poničil pancéřovou brzdovou hadičku a tím ukončil naděje v dobře rozjeté soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov citroënům svědčila

foto

27. května 2015 • 16:00

Značkový pohár Citroën Total Michelin Trophy CZ 2015 zdárně odstartoval. Při Rallye Český Krumlov se na startu sešlo sedm vozů značky Citroën, pět z nich se objevilo i na cílové rampě. Nejspokojenější nakonec z jihu Čech odjížděl Ondřej Bisaha. Při pohárové premiéře speciálu Citroën DS 3 R3T max obsadil ve třídě 5 první příčku.

žádný příspěvek celý článek »

KM Racing na Krumlove zradil diferenciál

foto

27. května 2015 • 14:00

KM Racing Team spoločne s posádkou Lukáš a Július Lapdavský boli jedinými Slovákmi, ktorí sa postavili na štart 43. Rallye Český Krumlov. Cieľ však nevideli, keď ich zradil diferenciál.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Petra Milfaita

foto

26. května 2015 • 11:00

O uplynulém víkendu pokračovalo letošní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích svým druhým podnikem. Na Rallye Český Krumlov se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Petr Milfait a vy si dnes můžete prohlédnout snímky, které se mu podařilo pořídit podél rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Thriller v Krumlově: Kopecký triumfuje s vozem Škoda Fabia R5

foto

26. května 2015 • 10:00

Po skutečně napínavém průběhu oslavil Jan Kopecký s novým vozem Škoda Fabia R5 své druhé vítězství ve druhém podniku českého mistrovství v rally (MČR). Na poslední ze 14 rychlostních zkoušek 43. ročníku Rally Český Krumlov se po dramatickém souboji domácích jezdců dostal Jan Kopecký před Václava Pecha.

žádný příspěvek celý článek »

toplist