www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 06 - III. Rallye Prachatice (Pohár ČRR)

Fotogalerie z Rallye Prachatice

12. července 2006 • 11:00

Můžete si prohlédnout fotogalerii ze zatím posledního podniku Poháru České republiky v rally, kterým byla Rallye Prachatice. Autorem rovné padesátky snímků z tohoto podniku je náš stálý spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Splněné očekávání Lukáše Veselého

12. července 2006 • 01:00

Zatím nejlepšího výsledku své soutěžácké kariéry dosáhl na III. Rallye Prachatice juniorský reprezentant týmu Rallye Sport Promotion Lukáš Veselý spolu se spolujezdcem Janem Paulikem. Dokázali se Škodou Felicií dokončit soutěž na výborném druhém místě ve své třídě SA1.

žádný příspěvek celý článek »

III. Rallye Prachatice je minulostí

10. července 2006 • 11:40

Uplynulý víkend byl v nabitém kalendáři českých rally vyhrazen třetí Rallye Prachatice. Tato soutěž, čtvrté dějství K4 Poháru České republiky v rallye, byla bohužel postihnuta menším zájmem posádek.

žádný příspěvek celý článek »

V Prachaticích vyhrál Jiří Hendrich

10. července 2006 • 09:00

Letošní třetí ročník Rally Prachatice, který byl zároveň čtvrtým závodem Poháru České republiky, vyhrál o více než minutu a půl ovládl Jiří Hendrich se spolujezdcem Danielem Hendrichem ve voze Mitsubishi Lancer Evo VI.

žádný příspěvek celý článek »

Do startu III. Rallye Prachatice zbývá jen několik dnů

3. července 2006 • 08:50

Do startu třetího ročníku rallye Prachatice, který je zároveň čtvrtým dílem letošního K4 Poháru České republiky v rallye zbývá již pouze několik dnů.

příspěvků: 2 celý článek »

Historické škodovky vyráží vstříc Rallye Prachatice

3. července 2006 • 01:00

Pouhé dva týdny po třetím podniku K4 Poháru České republiky v rallye 2006 - severočeské Rally Lužické hory - bude VSV Rallye team závodit doma na jihu. Na startu třetího ročníku Rallye Prachatice se kromě stálých pilotů týmu Michala Habarta a Pavla Stráského objeví i černošický Jan Mašek.

žádný příspěvek celý článek »

III. Rallye Prachatice již za čtrnáct dní

26. června 2006 • 11:50

Třetí ročník rallye Prachatice se opět uskuteční v krásném prostředí jižních Čech. Pořadatel připravil pro účastníky soutěže 135 km rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist