www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 15 - TipCars Pražský Rallysprint

Jak chutná R5 ?

foto

4. prosince 2015 • 20:00

Jméno Karel Trojan je v českém rallyovém prostředí již dlouho tím, čemu se říká pojem. Kvalitní, byť bohužel sporadická závodnická přítomnost, ale především bohatá a tu a tam i velmi bouřlivá závodnická minulost. Naproti tomu nejnovější speciál z Mladé Boleslavi - Škoda Fabia R5 – i přesto, že žije žhavou přítomností se už mezi ctiteli rally bezesporu stát pojmem stihla také.

žádný příspěvek celý článek »

Celebritami nabitý JTRT dělal v Praze radost divákům

foto

4. prosince 2015 • 18:00

Pražský Rallysprint, to je každoroční vrchol rallyových show a tohoto prestižního klání se samozřejmě musel zúčastnit i vsetínský JT Rocksteel Rally Team, který byl i tentokrát hvězdami přímo napěchovaný. Na startu se totiž opět sešly všechny tři stálé posádky JTRT ze světa showbusinessu, a sice Olga Lounová, David Suchařípa a Lukáš Langmajer, navíc doplněné o domácího Zdeňka Pokorného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Michela Riecherta

foto

2. prosince 2015 • 19:00

Po loňském návratu se i v letošním roce uskutečnil TipCars Pražský Rallysprint v okolí Strahova. A stejně jako v minulosti se kolem tratě sešla početná návštěva diváků, která se mohla těšit průjezdy řady špičkových posádek. Atmosféru jednoho ze závěrečných závodů letošní sezóny si můžete připomenout prostřednictvím snímků Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. se v Praze rozloučil s Mini Cooperem

foto

1. prosince 2015 • 14:00

Závěr sezony automobilových soutěží je každoročně spojený s exhibiční akcí pod názvem Pražský rallysprint. Letos se na pražském Strahově odjel již 21. ročník, kdy Václav Pech jun. je nejúspěšnějším závodníkem historie této soutěže s deseti vítězstvími. I letos se EuroOil – invelt team opravdu hodně snažil vyhrát tuto pražskou rallye, měl k tomu totiž velký důvod.

žádný příspěvek celý článek »

Melichárekovci prví slovenskí víťazi Pražského Rallysprintu

foto

30. listopadu 2015 • 18:00

Slováci, absolútni Majstri Slovenska v rally 2015, Jaro a Erik Melichárekovci ovládli ako prvá zahraničná posádka v histórii Pražský Rallysprint. Dlhých dvadsaťjeden rokov čakalo podujatie Pražský Rallysprint na to, aby sa na najvyšší stupienok pre absolútneho víťaza postavila zahraničná posádka. Práve teraz sa to podarilo slovenským reprezentatnom, Jarovi a Erikovi Melichárekovcom.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport v Prahe na treťom mieste

foto

30. listopadu 2015 • 16:00

Dvojica posádok Rufa Sport Teamu na štarte XXI. TipCars Pražský Rallysprint zaujala nielen najlepšou a najnovšou technikou, ale aj jazdeckým výkonom.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězi TipCars Pražského Rallysprintu se stali bratři Melichárkovi

foto

30. listopadu 2015 • 11:00

Jaroslav a Erik Melichárkovi zvítězili na letošním ročníku TipCars Pražského Rallysprintu a překazili tak loučení Václava Pecha s Mini John Cooper Works. Na stupně vítězů je doprovodili Jan Dohnal a Tomáš Kostka.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf opět završí sezónu na Strahově

foto

26. listopadu 2015 • 03:00

I jedenadvacátý ročník Pražského rallysprintu se bude odehrávat ve znamení barev Subaru, které bude znovu hlavním partnerem tohoto sportovního klání. Také proto uvidíme na trati celou plejádu vozů Subaru Impreza WRX STI na čele se závodním náčiním Vojtěcha Štajfa, novopečeného vicemistra Evropy kategorie ERC2.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na XXI.TipCars Pražský Rallysprint

foto

25. listopadu 2015 • 18:30

Startovní listina XXI.TipCars Pražského Rallysprintu už se zaplnila. Možná i v důsledku loňského vydařeného návratu na Strahov, kam rallysprint vždy tak nějak patřil, musel pořadatel na základě velkého zájmu zvýšit počet startujících posádek z 50 na konečné číslo 58.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing Team ide dobiť Prahu s troma posádkami

foto

25. listopadu 2015 • 17:00

Ak by sme sa na trojicu súťažiacich, ktorí budú slovenský KL Racing Rally Team reprezentovať v rámci podujatia XXI. TipCars Pražský Rallysprint, pozreli z pohľadu vozidiel, prvenstvo tu samozrejme musíme dať dvojici Slovákov, Tomášovi Kukučkovi s Radovanom Moznerom mladším, keďže táto dvojica sa divákom v Prahe predstaví rovnako ako pred dvoma týždňami na BOSS Auto Show 2015 so Subaru Impreza WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Mexická legenda na pražském Strahově

foto

25. listopadu 2015 • 15:00

Pražský rallysprint pro mnoho posádek i fanoušků tradičně uzavírá soutěžáckou sezónu v České republice a bývá tak dějištěm zajímavých premiér. A to nejen těch, které kombinují neobvyklé složení posádek či kombinaci pilotů a jednorázově pronajatých soutěžních speciálů.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár na svojom jesennom turné

foto

25. listopadu 2015 • 11:00

Prešovčan Igor Drotár absolvuje na jeseň a v zime hneď viacero zaujímavých podujatí rally. Auto Show na Slovakia Ringu vystriedalo o týždeň neskôr Sretnutie majstrov v Sosnovej, tento víkend nasleduje Pražský rallyšprint a hneď ten ďalší mikulášska rally v Slušoviciach. Mimosezónne podujatia sú práve príjemným spestrením a zábavou po dlhej sezóne rally a kopcov.

žádný příspěvek celý článek »

Fabia R5 + Trojan - romantické rande v Praze?

foto

19. listopadu 2015 • 19:55

Je jen málo příležitostí, při kterých se dá před objektem zájmu zahrát lépe na romantickou notu než Praha v blížícím se adventním čase. Měkké světlo pouličních lamp nasvěcujících místa kudy kráčela historie, stánky s vánočními drobnostmi, všudypřítomná vůně a chuť punčů a svařáků.

příspěvků: 2 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na TipCars Pražský Rallysprint

foto

19. listopadu 2015 • 09:00

Již koncem příštího týdne se uskuteční další ročník jedné z nejpopulárnějších rallyshow ve střední Evropě - TipCars Pražský Rallysprint. Organizátoři v těchto dnech zveřejnili první verzi doposud přihlášených posádek. I letos se bude v okolí Strahova nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

toplist