www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 15 - Setkání mistrů

Hájek Rally Team oceněn na Zlatém volantu – Film o Setkání mistrů

foto

14. prosince 2015 • 08:00

Anketa Zlatý volant má v České republice tradici již od roku 1976. Každoročně oceňuje mimořádné výkony v motoristickém sportu a držitelé této ankety doslova tvoří tým snů českého motorsportu. Součástí ankety Zlatý volant je také ocenění za „čin roku“, kterým letos motorističtí novináři ocenili Hájek Rally Team za skvělou prezentaci motorsportu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Michela Riecherta

foto

30. listopadu 2015 • 15:00

Ještě jednou se vrátíme k listopadovému Setkání mistrů, které se uskutečnilo v tradičním prostředí rallycrossového areálu v Sosnové u České Lípy. Na akci se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství Václava Pecha jun. na Setkání mistrů

foto

25. listopadu 2015 • 08:00

Autodrom v Sosnové u České Lípy v letošním roce hostil už čtrnácté Setkání mistrů. Václav Pech jun. má na kontě už několik vítězství na této exhibiční akci, která neodmyslitelně patří k závěru motoristické sezony v České republice.

žádný příspěvek celý článek »

Hvězdy motorsportu zářily na Setkání mistrů

foto

23. listopadu 2015 • 09:00

Sever Čech tuto neděli ovládl motoristický sport. Velká oslava motorismu se totiž už po čtrnácté konala na autodromu v Sosnové u České Lípy pod názvem XIV. Global Assistance Setkání mistrů. Pořadatelé v letošním roce postavili program tak, aby nabídl divákům co nejvíce zábavy a pestré startovní pole.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom a Fordom Fiesta R5 do Sosnovej

foto

20. listopadu 2015 • 16:00

Iba týždeň po poslednom slovenskom rally podujatí, ktorým bola BOSS Auto Show 2015, sa k slovu dostáva tradičné Setkání mistrů v Sosnovej. Tak ako v minulosti, ani teraz medzi štartujúcimi nebude chýbať slovenský Rufa Sport Team.

žádný příspěvek celý článek »

Rally párty na Setkání mistrů

foto

20. listopadu 2015 • 15:30

Na Autodromu v Sosnové u České Lípy se v sobotu 21. a v neděli 22. listopadu odehraje XIV. Global Assistance Setkání mistrů. Účastnit se budou hvězdy rallysportu, rallycrossu a autokrosu a na jednom z posledních podniků sezony předvedou divákům něco ze svého umění mistrů volantu.

žádný příspěvek celý článek »

Legenda rally Markku Alén je v Praze

foto

20. listopadu 2015 • 15:00

Autodrom v Sosnové u České Lípy bude v sobotu 21. a v neděli 22. listopadu svědkem XIV. Global Assistance Setkání mistrů. Hlavní hvězdou programu je legenda rallysportu z osmdesátých let, Fin Markku Alén. Ten byl členem továrních týmů Fiat, Lancia Martini, Subaru a Toyota v mistrovství světa v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Na Setkání mistrů se objeví i mistři driftu

foto

19. listopadu 2015 • 15:45

Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy o nadcházející neděli 22. listopadu 2015 nabídne divákům kromě hvězd rallycrossu, rally a autokrosu také pořádnou show nejlepších českých drifterů. Do Sosnové přijede špička Czech Drift Series ukázat něco ze svého speciálního umění.

žádný příspěvek celý článek »

Pestrá startovní listina Setkání mistrů

foto

18. listopadu 2015 • 21:00

Už následující víkend 21. a 22. listopadu ožije autodrom v Sosnové řevem motorů nejrůznějších strojů, které během sezony závodí o vteřiny či body v rally, rallycrossu, autokrosu a nebo také v Rallye Dakar, či v atraktivních driftech. Pořadatelé už čtrnáctého ročníku Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové připravili pro fanoušky motorsportu dvoudenní program, kde mohou před dlouhou zimní pauzou ještě nasát tu správnou atmosféru a vůni závodního benzínu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist