www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - Rally Italia Sardegna

Opustí mistrovství světa Sardínii?

foto

11. července 2016 • 12:00

Že by měla Rally Italia opustit své působení na středomořském ostrově Sardínie je každoročním evergreenem již několik let. Jak se ale zdá, letošní situace je vážnější a o odchodu ze Sardínie se skutečně uvažuje.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od André Lavadinha

foto

29. června 2016 • 16:30

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovalo v tradičním červnovém termínu na italském ostrově Sardínie. Jak to vypadalo na zaprášených vyprahlých šotolinových rychlostních zkouškách Rally Italia Sardegna si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od Toma Buyse

foto

20. června 2016 • 08:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovalo v tradičním červnovém termínu na italském ostrově Sardínie. Jak to vypadalo na zaprášených vyprahlých šotolinových rychlostních zkouškách Rally Italia Sardegna si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Toma Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Zklamaný Prokop na Rally Italia Sardegna jedenáctý

foto

16. června 2016 • 08:00

Jediný současný dlouholetý účastník seriálu MS v rally, přímo v její královské kategorii WRC, a pilot s nejlepším výsledkem českého závodníka ve světovém šampionátu Martin Prokop musel ještě před startem své oblíbené Rally Sardegna spolknout hořkou pilulku v podobě pětiminutové penalizace od Mezinárodní Automobilové Federace.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojité vítězství na Italské rally: Škoda obstála v náročné zkoušce

foto

14. června 2016 • 09:15

Škoda absolvovala náročnou zkoušku na Italské rally s vyznamenáním. Tovární posádka Jan Kopecký/Pavel Dresler ukončila jednu z nejtěžších rally v kalendáři FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2) na úžasném druhém místě. Až nejvyšší příčku na stupních vítězů vystoupila po dramatických 322,82 km finská posádka Teemu Suninen/Mikko Markkula, rovněž s vozem značky Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

Vozy Hyundai neprošly závěrečnou technickou po Sardínii

foto

12. června 2016 • 22:30

Tovární vozy Hyundai i20 WRC vítězného Thierry Neuvilla a čtvrtého Dani Sorda neprošly dnešní závěrečnou technickou přejímkou, která probíhala ihned po dokončení pro tým tak úspěšné Rally Italia Sardegna.

příspěvků: 9 celý článek »

Thierry Neuville vyhrál Rally Italia Sardegna

foto

12. června 2016 • 13:40

Belgický jezdec Thierry Neuville ve dnešní krátké etapě bezpečně udržel vedoucí pozici a připsal si tak své historicky druhé vítězství v soutěži mistrovství světa. Obdobně suverénně skončil druhý Jari-Matti Latvala, třetí pak nastávající otec Sébastien Ogier.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop začne na Sardínii s pětiminutovou penalizací

foto

9. června 2016 • 16:05

Velkou komplikaci si ještě před startem soutěže přivodil tým Martina Prokopa. Vinou nepřesného vyložení řádů a porušení předpisů ohledně plombování závodního auta dostal od sportovních komisařů pětiminutovou penalizaci.

příspěvků: 1 celý článek »

Na shakedownu před Rally Italia Sardegna byl nejrychlejší Ogier

foto

9. června 2016 • 12:45

Úřadující světový šampion Sébastien Ogier, jehož účast v celém závodě je i nadále ohrožena kvůli očekávanému narození potomka, vyhrál dnešní shakedown před Rally Italia Sardegna, který se jel na čtyřkilometrovém úseku Olmedo. Druhého Madse Ostberga porazil o pouhou jednu desetinu.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda chce na Sardinii pokračovat v úspěšné sérii

foto

6. června 2016 • 13:30

Vysoké skoky, tvrdé tratě: Škoda Motorsport chce pokračovat v úspěšné sérii i na Italské rally na Sardinii (9. až 12. června). Tovární tým budou při jeho třetím startu na FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2) v roce 2016 zastupovat zkušené posádky Jan Kopecký/Pavel Dresler a Esapekka Lappi/Janne Ferm.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

24. května 2016 • 01:00

Po vydařeném portugalském návratu do Evropy bude mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovat opět na šotolinových tratích, tentokráte se přesune na italský ostrov Sardínie. Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna.

žádný příspěvek celý článek »

toplist