www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - ADAC Rallye Deutschland

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Dalibora Benycha

foto

30. srpna 2016 • 16:00

O předposledním srpnovém víkendu se kolotoč mistrovství světa v automobilových soutěžích tradičně přesouvá k našim západním sousedům, kde se koná jeden z mála asfaltových podníků v MS - Rallye Deutschland. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od André Lavadinha

foto

22. srpna 2016 • 11:00

O předposledním srpnovém víkendu se kolotoč mistrovství světa v automobilových soutěžích tradičně přesouvá k našim západním sousedům, kde se koná jeden z mála asfaltových podníků v MS - Rallye Deutschland. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Deutschland vyhrál Sébastien Ogier

foto

21. srpna 2016 • 22:00

Německou rallye vyhrál úřadující mistr světa Sébastien Ogier z Francie, na vítězství čekal šest závodů. Český pilot Jan Kopecký z továrního týmu Škoda Motorsport skončil devátý, v hodnocení kategorie WRC2 byl druhý.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči s Lukášem Kostkou jedou bojovat o naději

foto

17. srpna 2016 • 18:00

Také juniorský světový šampionát se rychle přehoupne do své druhé poloviny. Stane se tak na čtvrtém podniku JWRC, při ADAC Rallye Deutschland, kterou bude ve dnech 18. - 21. srpna 2016 hostit německý Trier. Martin Koči s Lukášem Kostkou odstartují se startovním číslem 67, na osvědčeném voze Citroën DS3 R3T Max milovické stáje Gekon Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda na Německé rally: sebevědomě na klasickou asfaltovou rally

foto

17. srpna 2016 • 08:00

Po šesti vítězstvích značky Škoda po sobě, mezi kterými je i domácí vítězství „létajících Finů“ Esapekky Lappiho a Janneho Ferma na prestižní Finské rally z konce července, plánuje značka silné zastoupení na Německé rally. Na devátém podniku FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2), který se koná od 18. do 21. srpna, se na start v barvách týmu Škoda Motorsport postaví vedle posádky Lappi/Ferm také loňští vítězové Jan Kopecký/Pavel Dresler.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rallye Deutschland

foto

1. srpna 2016 • 10:00

Již tradičně se koncem srpna uskuteční jeden z mála asfaltových podniků mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rallye Deutschland. V těchto dnech němečtí pořadatelé zveřejnili seznam přihlášených posádek, který čítá 90 dvojic včetně českých posádek Kopecký-Dresler a Rujbr-Římalová.

žádný příspěvek celý článek »

toplist