www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - Tour de Corse - Rallye de France

Fotogalerie z Tour de Corse od André Lavadinha

foto

11. října 2016 • 10:00

Po více než měsíční pauze pokračovalo na francouzském ostrově ve Středozemním moři letošní mistrovství světa v automobilových soutěžích. Průběh asfaltové Tour de Corse si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport: Simone Tempestini Majstrom sveta JWRC 2016

foto

5. října 2016 • 15:30

V rámci tohtoročnej juniorskej rally sezóny sme vás neustále informovali o výkonoch Simone Tempestiniho, bývalého jazdca slovenského Rufa Sport Teamu. Dnes si vás dovoľujeme informovať o tom, že Simone sa včera stal novým svetovým juniorským rally kráľom.

žádný příspěvek celý článek »

Korsická bronzová pouť a český titul 2WD

foto

5. října 2016 • 14:00

Martin Koči s Lukášem Kostkou dokončili 59. ročník Rallye de France – Tour de Corse na třetí příčce JWRC (21. absolutně). Díky tomu si opět vylepšili své průběžné pořadí v juniorském šampionátu, před závěrečným podnikem ve Walesu jim chybí na stříbrný post Veibyho pouhých pět bodů, na bronzového Folba jediný. Navíc díky výsledku Rally Příbram si ke korsickému bronzu připsali i české zlato ve dvoukolkách.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier suverénně opanoval Tour de Corse

foto

4. října 2016 • 17:00

Sébastien Ogier suverénním způsobem opanoval francouzskou Tour de Corse. Díky prvnímu vítězství v letošní sezóně se významně přiblížil obhajobě titulu mistra světa.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký získal 20. umístění na stupních vítězů s vozem Fabia R5

foto

3. října 2016 • 11:10

Tovární jezdec Jan Kopecký získal 20. umístění na stupních vítězů pro tým ŠKODA Motorsport ve FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2) s vozem FABIA R5. Zkušený jezdec obsadil na obávané Francouzské rally na středomořském ostrově Korsika se spolujezdcem Pavlem Dreslerem druhé místo.

žádný příspěvek celý článek »

Korsický shakedown pro Ogiera

foto

29. září 2016 • 14:15

Sébastien Ogier byl nejrychlejším jezdcem na zkušební zkoušce před startem letošní Tour de Corse. O osm desetin překonal týmového kolegu Jari-Mattiho Latvalu, třetí nejlepší čas zajel Kris Meeke, navrátivší se na světové tratě poprvé od vyhraného Finska.

žádný příspěvek celý článek »

Koči s Kostkou jedou na Korsiku pro další naději

foto

26. září 2016 • 16:00

Martin Koči s Lukášem Kostkou putují na pódiové vlně a o pokračování této série se pokusí na dalším asfaltovém klání, při 59. ročníku Rallye de France – Tour de Corse. Korsický závod bude pátým podnikem JWRC, ve kterém patří posádce košického týmu Styllex motorsport průběžně pátá příčka. Stále tak zůstávají ve hře o stupně vítězů v juniorském světovém šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký chce na Korsice pokračovat v úspěšné sérii

foto

26. září 2016 • 13:00

Specialista na asfalt Jan Kopecký je nadějí týmu Škoda Motorsport na Francouzské rally na Korsice. Společně se svým spolujezdcem Pavlem Dreslerem chce tento zkušený jezdec na „Rally 10 000 zatáček“ pokračovat v úspěšné sérii značky Škoda ve FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2).

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Tour de Corse

foto

11. září 2016 • 11:00

Po zrušení Rally China bude seriál mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovat na francouzském ostrově Korsika. Na přelomu září a října se zde světové posádky poměří na tradičních zatáčkovitých tratích Tour de Corse, která i letos sází na menší počet delších rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist