www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - Rally RACC Catalunya

Fotogalerie z Rally Catalunya od André Lavadinha

foto

1. listopadu 2016 • 08:00

Ještě jednou se vrátíme k říjnové Rally Catalunya, která měla opět centrum v turistickém středisku Salou na pobřeží Costa Daurada. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop poslední den Rally Catalunya havaroval a soutěž nedokončil

foto

18. října 2016 • 09:00

Z devátého místa celkové klasifikace vstupovala posádka Jipocar Czech National Teamu ve složení Martin Prokop a Jan Tománek do posledního dne katalánské rally. Necelých třiašedesát kilometrů na asfaltovém povrchu v mnoha zatáčkách stále slibovalo zajímavý souboj na konci první desítky celkového pořadí, zejména po slibně druhé sekci sobotní etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Oslava na Španělské rally: Tým Škoda Motorsport zopakoval dvojité vítězství z roku 2015

foto

17. října 2016 • 12:30

Jásot pod zářícím sluncem na Costa Dorada: Tým ŠKODA Motorsport zopakoval na Španělské rally své dvojité vítězství z roku 2015. Po dramatickém duelu dlouhém 321,08 km tentokrát triumfovali čeští šampioni Jan Kopecký/Pavel Dresler s náskokem 15,3 sekundy před druhou tovární posádkou Pontus Tidemand/Jonas Andersson.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier vyhrál Rally Catalunya a získal čtvrtý titul mistra světa v řadě

foto

16. října 2016 • 14:00

Tovární jezdec Volkswagenu Sébastien Ogier vyhrál víkendovou Rally Catalunya. Díky tomuto vítězství se stal dvě soutěže před koncem staronovým mistrem světa v automobilových soutěžích, což se mu podařilo již počtvrté v životě.

příspěvků: 3 celý článek »

Sébastien Ogier vyhrál shakedown na Rally Catalunya

foto

13. října 2016 • 12:00

Dnešní shakedown na Rally Catalunya vyhrál Sébastien Ogier. Necelý tříkilometrový úsek nedaleko centra Salou se jel na smíšeném šotolinovém i asfaltovém povrchu a nabídl kompletně mokré cesty, po průjezdu prioritních jezdců s vozy WRC se navíc spustil velký liják. Na pomyslné stupně vítězů doplnili Ogiera Dani Sordo a Andreas Mikkelsen.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda na Španělské rally vstupuje do závěrečné fáze boje o titul

foto

10. října 2016 • 12:00

Deset vozů Škoda Fabia R5 ve startovní listině, z toho tři se šancí na zisk mistrovského titulu – rozhodujícím soubojem pilotů s vozy Škoda začíná na Španělské rally závěrečná fáze boje o titul ve FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2).

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Catalunya

foto

23. září 2016 • 15:30

V polovině října bude na tradičních rychlostních zkouškách kolem Salou pokračovat mistrovství světa v automobilových soutěžích. Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Rally Catalunya - Costa Daurada, ve kterém můžeme po dlouhé době nalézt také posádku Martin Prokop - Jan Tománek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist