www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - Wales Rally GB

Tečka za sezonou pro Abu Dhabi Total WRT

foto

3. listopadu 2016 • 14:30

Tři posádky Abu Dhabi Total WRT zakončily na Wales Rally GB letošní sezonu. Nejlepší týmový výsledek víkendu si připsali Kris Meeke a Paul Nagle celkově pátou příčkou, Stéphane Lefebvre a Gilles de Turckheim bodovali na devátém místě. Quentin Gilbert a Renaud Jamoul zakončil jejich první start ve WRC na sedmnácté pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Wales Rally GB od André Lavadinha

foto

2. listopadu 2016 • 08:00

Posledním letošním evropským podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích byla tradičně říjnová Wales Rally GB. Průběh šotolinové soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Poslední vítězství Kočiho, titul WRC3 pro Tempestiniho

foto

1. listopadu 2016 • 11:00

Stylem start - cíl vyhráli Wales Rally GB Martin Koči a Lukáš Kostka, šestý a závěrečný podnik 2016 FIA Junior WRC. Tento výsledek znamená jejich celkově druhé místo za dvojicí Simone Tempestini a Giovanni Bernacchini, kteří k titulu JWRC přidali po víkendu i korunu ve WRC3.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Koči s Lukášem Kostkou – vicemistři JWRC 2016

foto

1. listopadu 2016 • 09:00

Dayinsure Wales Rally GB 2016 skončila prvním letošním juniorským triumfem posádky stáje Styllex motorsport Martin Koči – Lukáš Kostka. Košicko-zlínská dvojice zároveň dominovala i v klasifikaci WRC3. Celkově obsadili na kluzké šotolinové trati 28. místo.

žádný příspěvek celý článek »

Lappi vyhrál Britskou rally a udržel si šanci na titul ve WRC 2

foto

31. října 2016 • 12:00

Vítězství na Britské rally pro továrního jezdce Esapekku Lappiho a jeho spolujezdce Janne Ferma: s vozem Škoda Fabia R5 oslavili „létající Finové“ ve Walesu třetí vítězství této sezóny ve FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2) a nadělili tak značce Škoda zároveň druhý triumf během několika hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier počtvrté vyhrál Wales Rally GB

foto

30. října 2016 • 16:00

Posledním evropským závodem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích je o tomto víkendu již tradiční Wales Rally GB, která se i letos jede na tradičních rychlostních zkouškách na západě Velké Británie. Průběh soutěže můžete po celý víkend sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

příspěvků: 1 celý článek »

Tři piloti Škoda budou bojovat o šanci na titul

foto

25. října 2016 • 14:00

Tři jezdci značky Škoda budou na rally ve Velké Británii bojovat o šanci na titul ve FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2). Pro tovární jezdce Esapekku Lappiho a Jana Kopeckého, a také pro Teemu Suninena s vozem Škoda Fabia R5 soukromého týmu, padne na předposledním podniku sezóny od pátku do neděle minimálně předběžné rozhodnutí v boji o první místo v celkové klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Juniorské pódium v hledáčku Martina Kočiho

foto

25. října 2016 • 12:00

Poslední letošní podnik juniorského světového šampionátu (JWRC) čeká o víkendu na Martina Kočiho s Lukášem Kostkou. Dvojice slovenské stáje Styllex motorsport zavítá na 72. ročník Dayinsure Wales Rally GB. V jejím průběhu se popere o možnost zaútočit na medailové pozice v seriálech JWRC a WRC3.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Wales Rally GB

foto

11. října 2016 • 20:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na závěrečný evropský podnik letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích, Wales Rally GB, který se uskutečni na tradičních rychlostních zkouškách na západě Velké Británie o posledním říjnovém víkendu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist