www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 16 - Rally Australia

Fotogalerie z Rally Australia od André Lavadinha

foto

1. prosince 2016 • 10:00

Posledním letošním podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích byla nezvykle listopadová Rally Australia. Průběh šotolinové soutěže v překrásné krajině na jižní polokouli si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Lappi a Ferm se stali mistry světa

foto

21. listopadu 2016 • 08:00

Historický den pro značku Škoda: „Létající Finové“ Esapekka Lappi a Janne Ferm se stali mistry světa. Díky suverénnímu triumfu na Australské rally si posádka továrního týmu Škoda zajistila titul ve FIA Mistrovství světa v rally (WRC) v kategorii WRC2 v hodnocení jezdců a spolujezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem Rally Australia se stal Andreas Mikkelsen

foto

20. listopadu 2016 • 03:55

Poslední soutěž nejen letošního ročníku mistrovství světa v automobilových soutěžích, ale také éry současných speciálů WRC, opanoval tovární tým Volkswagen. Vítězství si odnáší Andreas Mikkelsen před Sébastienem Ogierem, bronz nakonec z jezdců Hyundaie vybojoval Thierry Neuville.

žádný příspěvek celý článek »

Vzpomínka na legendární vystoupení Colina McRaeho na Australské rally 2005

foto

17. listopadu 2016 • 15:00

Slavný soutěžní jezdec Colin McRae se před jedenácti lety dohodl na spolupráci s týmem Škoda Motorsport a v jeho barvách absolvoval dva podniky FIA Mistrovství světa v automobilových soutěžích. Včetně památného startu na Rally Australia 2005, která se v okamžiku proměnila ze zázraku ve fiasko.

příspěvků: 3 celý článek »

Shakedown na Rally Australia vyhrál Sébastien Ogier

foto

17. listopadu 2016 • 03:00

Poslední shakedown letošní sezóny před závěrečným podnikem aktuálního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Australia, vyhrál staronový světový šampion Sébastien Ogier. 5,02 km dlouhý úsek v Boyds Road projel o jedinou desetinu rychleji než jeho týmový kolega Andreas Mikkelsen.

žádný příspěvek celý článek »

Lappi si chce na velkém finále MS v Austrálii zajistit titul

foto

15. listopadu 2016 • 23:15

U protinožců úplně nahoře: „létající Finové“ Esapekka Lappi Lappi/Janne Ferm chtějí pro tým Škoda Motorsport ve velkém finále letošní sezóny FIA Mistrovství světa v automobilových soutěžích (WRC 2) zajistit historický titul. K triumfu tovární posádky v klasifikaci jezdců a navigátorů stačí, když na Australské rally, která se jede od čtvrtka do neděle, obsadí alespoň druhé místo.

žádný příspěvek celý článek »

Volkswagen končí v mistrovství světa

foto

1. listopadu 2016 • 13:20

Po nedávném rozhodnutí koncernu o ukončení sportovních aktivit Audi ve vytrvalostních závodech přichází další omezení sportovního programu ve Volkswagen Group. Tentokráte to odnáší program značky Volkswagen v mistrovství světa v automobilových soutěžích.

příspěvků: 4 celý článek »

toplist