www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 16 - Rally Liepaja (JERC)

Fotogalerie z Rally Liepaja od Marka Pléhy

foto

4. října 2016 • 16:00

Rally Liepaja se měla původně uskutečnit v tradičním únorovém termínu, nepřízeň počasí však přiměla organizátory závod přesunout do poloviny září. Průběh lotyšské soutěže si můžeme připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Liepaja od Svena Kolluse

foto

27. září 2016 • 10:00

Rally Liepaja se měla původně uskutečnit v tradičním únorovém termínu, nepřízeň počasí však přiměla organizátory závod přesunout do poloviny září. Průběh lotyšské soutěže si můžeme připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož v Lotyšsku nedokončil

foto

26. září 2016 • 15:00

Závěrečná soutěž juniorského mistrovství Evropy se odjela v polovině září v Lotyšsku. Na start Rally Liepaja se postavila i posádka TMS Czech National Junior Team Dominik Brož s Petrem Těšínským na Fordu Fiesta R2. Turnovský jezdec si držel po Barum rally průběžné 4. místo v ERCJ a toto postavení chtěl na šotolinové soutěži upevnit.

žádný příspěvek celý článek »

Lotyšsko ovládl Sirmacis, všichni mistři ERC korunováni

foto

18. září 2016 • 15:50

Předposlední soutěž letošního mistrovství Evropy v rally se proti plánu uskutečnila v lotyšské Liepaji poté, co byla původně zimní soutěž kvůli nedostatku sněhu v únoru zrušena a přesunuta do podzimního termínu. Nyní šotolinové tratě nabídly téměř totožnou charakteristiku jako nedávná Rally Estonia a tak se vkládaly šance i do jezdců s těžkými vozy skupiny N.

žádný příspěvek celý článek »

Lotyšská kvalifikace opět pro Lukjaňuka, tentokrát s mitsubishi

foto

16. září 2016 • 17:30

Kvalifikační zkoušku na Rally Liepaja, která se kvůli změně termínu stala ze zimní sněhové na čistě šotolinovou rally, vyhrál podobně jako na barumce a v Estonsku Alexej Lukjaňuk. Ruský pilot však tentokrát vyměnil Ford Fiesta R5 za staré známé mitsubishi, s jakým dokázal vyhrát podnik ERC loni v Estonsku. Nejbližším sekundantem mu byl lídr evropského mistrovství Kajetan Kajetanowicz, třetí čas zajel domácí Ralfs Sirmacis.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte výsledky Rally Liepaja ON LINE

foto

16. září 2016 • 12:00

Rally Liepaja se měla původně uskutečnit v tradičním únorovém termínu, nepřízeň počasí však přiměla organizátory závod přesunout do poloviny září. Uvidíme, jak se bude posádkám dařit na rychlých lotyšských tratích bez sněhové pokrývky. Průběh Rally Liepaja můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Liepaja

foto

12. září 2016 • 10:00

Rally Liepaja se měla původně uskutečnit v tradičním únorovém termínu, nepřízeň počasí však přiměla organizátory závod přesunout do poloviny září. V těchto dnech pak pořadatelé zveřejnili seznam přihlášených posádek na tento lotyšský závod, který se uskuteční již koncem příštího týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Liepaja se uskuteční v půlce září

foto

10. února 2016 • 11:00

Lotyšská Rally Liepaja, která měla o uplynulém víkendu zahajovat letošní ročník mistrovství Evropy, se nakonec uskuteční v náhradním termínu. Organizátoři soutěže, promotér ME Eurosport Events i mezinárodní automobilová federace FIA se dohodli na termínu uprostřed září.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Liepaja se v únorovém termínu nepojede

foto

29. ledna 2016 • 11:10

Úvodní podnik letošního mistrovství Evropy, který se měl uskutečnit již koncem příštího týdne v tradiční lokalitě v okolí lotyšského města Liepaja, se v únorovém termínu neuskuteční. Na vině je počasí, které během posledních pěti dní totálně zničilo tratě rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Jose Luis Jacquet Rios bude na Rally Liepaja chybět

foto

28. ledna 2016 • 00:30

Jose Luis Jacquet Rios z Paraguaye se stal prvním jihoamerickým jezdcem, který se zaregistroval do mistrovství Evropy a plánoval začít svou sezónu v ME na Rally Liepaja koncem příštího týdne. Bohužel, na startu jej nakonec neuvidíme.

žádný příspěvek celý článek »

toplist