www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 16 - Seajets Acropolis Rally

Fotogalerie z Seajets Acropolis Rally od Marka Pléhy

foto

21. května 2016 • 18:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému podniku, Seajets Acropolis Rally. Legendární řecký podnik, který se letos vrátil na klasické rychlostní zkoušky v okolí Lamie si připomeneme prostřednictvím fotogalerie našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Seajets Acropolis Rally od Františka Duška

foto

21. května 2016 • 12:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému podniku, Seajets Acropolis Rally. Legendární řecký podnik, který se letos vrátil na klasické rychlostní zkoušky v okolí Lamie si připomeneme prostřednictvím fotogalerie našeho stálého redakčního spolupracovníka Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Seajets Acropolis Rally od Svena Kolluse

foto

20. května 2016 • 18:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému podniku, Seajets Acropolis Rally. Legendární řecký podnik, který se letos vrátil na klasické rychlostní zkoušky v okolí Lamie si připomeneme prostřednictvím fotogalerie našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus&Trunkát vybojovali bronz na Rally Acropolis

foto

11. května 2016 • 17:00

Významný mezinárodní úspěch se o víkendu podařil posádce Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát, když obsadili třetí místo na Rally Acropolis, jedné z nejslavnějších soutěží světa. Jde o první umístění české posádky na stupních vítězů v absolutním pořadí v dlouhé historii této rally.

žádný příspěvek celý článek »

Řecko pohromou favoritů, senzační vítězství pro Sirmacise

foto

10. května 2016 • 22:30

Třetím podnikem letošního mistrovství Evropy v rally byla legendární Acropolis Rally. Řecká soutěž na své reputaci letos nestavěla jen svým jménem, ale i lokalitou, když ji pořadatelé přesunuli zpět do okolí Lamie. Tam se Acropolis konala v dobách zařazení do seriálu WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikaci na Acropolis vyhrál Kajetanowicz

foto

6. května 2016 • 20:00

Úřadující mistr Evropy Kajetan Kajetanowicz nejrychleji prolétl kvalifikační zkouškou před Rally Acropolis. O necelou desetinu sekundy pokořil druhého Alexeje Lukjaňuka, třetím časem se blýskl Lotyš Ralfs Sirmacis, který si v Řecku se Škodou Fabia R5 odbývá debut v této kategorii.

žádný příspěvek celý článek »

toplist