www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 16 - Azores Airlines Rallye (JERC)

Fotogalerie z Azores Airlines Rallye od Františka a Dagmar Duškových

foto

17. června 2016 • 14:00

Po rozbité řecké šotolině se evropský šampionát přesunul na portugalský ostrov Sao Miguel, kde se uskutečnil jeden z nejpěknějších závodů zařazených do seriálu ME, letos nově nesoucí název Azores Airlines Rallye. Průběh celé soutěže si můžeme připomenout na snímcích našich stálých redakčních spolupracovníků Františka a Dagmar Duškových.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Azores Airlines Rallye od Svena Kolluse

foto

12. června 2016 • 09:00

Po rozbité řecké šotolině se evropský šampionát přesunul na portugalský ostrov Sao Miguel, kde se uskutečnil jeden z nejpěknějších závodů zařazených do seriálu ME, letos nově nesoucí název Azores Airlines Rallye. Průběh celé soutěže si můžeme připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož na Azorech úspěšný i otloukaný

foto

11. června 2016 • 20:45

Další úspěšný start má za sebou posádka TMS Czech National Junior teamu Dominik Brož – Petr Těšínský. Při Azores Airlines Rallye obsadili kluci 6. místo mezi juniory a 7. příčku ve třídě RC4.

žádný příspěvek celý článek »

Azorskou rally vyhrál Ricardo Moura, favority trápily problémy

foto

4. června 2016 • 23:00

Čtvrtá soutěž letošního mistrovství Evropy zavedla účastníky seriálu doprostřed Atlantiku, na Azorské Ostrovy. Po řecké šotolině se pokračovalo i tentokrát na nezpevněném povrchu a vzhledem k tradičně vrtkavému počasí šlo zároveň o velkou klouzačku.

žádný příspěvek celý článek »

Alexey Lukyanuk vyhrál kvalifikační zkoušku na Azores Airlines Rallye

foto

2. června 2016 • 12:30

Alexey Lukyanuk vyhrál kvalifikační zkoušku na čtvrtý závod mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Azores Airlines Rallye. Kvalifikací prolétl nejrychleji před Kajetanem Kajetanowiczem a Ralfsem Sirmacisem. Ostatní jezdci byli bez šancí, protože se nad úsekem Remédios snesl hustý déšť.

žádný příspěvek celý článek »

Diogo Salvi a další jezdci 'zničili' legendární zkoušku Sete Cidades

foto

2. června 2016 • 10:30

V loňském roce začala skupina portugalských jezdců vedená Diogem Salvim bojovat proti úvodní části legendární zkoušky Sete Cidades, jedné z klasik Sata Rallye Acores. Se snahou o zkrácení tehdy neuspěli, letos se však podařilo dílo zkázy dokonat.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Azores Airlines Rallye

foto

25. května 2016 • 15:45

Již koncem příštího týdne bude pokračovat letošní ročník mistrovství Evropy v automobilových soutěžích jedním ze svých nejpěknějších podniků letos nesoucí název Azores Airlines Rallye. Organizátoři dnes konečně zveřejnili finální seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož vyráží pokořit Rally Azory

foto

23. května 2016 • 10:00

Posádka týmu TMS Turnov ve složení Dominik Brož – Petr Těšínský opět vyráží do světa. Druhý podnik letošní sezony v juniorském mistrovství Evropy - Azores Airlines Rally - startuje začátkem června a Dominik s Petrem zde nebudou chybět.

žádný příspěvek celý článek »

toplist