www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 16 - Kenotek Ypres Rally (JERC)

Kenotek Ypres Rally součástí Tour European Rally

foto

20. října 2016 • 18:30

Belgická Kenotek Ypres Rally, jeden z posledních mohykánů mistrovství Evropy, v šampionátu starého kontinentu končí. Od příštího roku bude zařazena nejen do belgického a britského šampionátu, ale také do seriálu Tour European Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kenotek Ypres Rally od Marka Pléhy

foto

10. července 2016 • 18:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému závodu mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Kenotek Ypres Rally, která i v letošní sezóně nabídla velmi zajímavou podívanou. Po tratích rychlostních zkoušek vás provede stálý redakční spolupracovník Marek Pléha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kenotek Ypres Rally od Toma Buyse

foto

9. července 2016 • 11:00

Ještě jednou se vrátíme k doposud poslednímu odjetému závodu mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Kenotek Ypres Rally, která i v letošní sezóně nabídla velmi zajímavou podívanou. Po tratích rychlostních zkoušek vás provede místní fotograf a stálý redakční spolupracovník Tom Buyse.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus&Trunkát obhájili sedmé místo na Ypres Rally

foto

1. července 2016 • 09:00

Obhajobou sedmého místa z loňského roku skončilo vystoupení Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta na slavné belgické Ypres Rally. Zároveň dosáhli nejlepšího umístění ze všech pravidelných účastníků Mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož na Ypres rally čtvrtý v ERCJ

foto

30. června 2016 • 18:30

Výborného výsledku dosáhla posádka TMS Czech National Junior teamu Dominik Brož – Petr Těšínský na třetím podniku juniorského mistrovství Evropy, kterým byl Kenotek by CID LINES Ypres rally 2016. Dominik s Petrem zde dojeli čtvrtí.

žádný příspěvek celý článek »

Loix králem Ypres, vyhrál pojedenácté

foto

26. června 2016 • 00:15

Freddy Loix je zkušený mazák a na domácí Ypres Rally umí profesorsky taktizovat. Letos mu, pravda, hodně pomohly problémy hlavních soupeřů, přesto se Belgičan od začátku do konce soutěže držel na čele, aby v cíli opět stříkal vítězným šampaňským. V Ypres Rally vyhrál už po jedenácté.

žádný příspěvek celý článek »

Kvalifikaci na Ypres Rally ovládl Bryan Bouffier

foto

23. června 2016 • 21:30

Bryan Bouffier zajel nejlepší čas v kvalifikační zkoušce před startem Ypres Rally a bude si jako první moci vybrat startovní pozici pro úvodní etapu belgické soutěže. Francouz stejně jako vloni startuje s Citroënem DS3 R5 zlínského týmu Gemini.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož s Petrem Těšínským míří na Ypres rally

foto

19. června 2016 • 21:40

Necelé tři týdny pauzy měla posádka TMS Czech National Junior teamu Dominik Brož – Petr Těšínský mezi závody juniorského mistrovství Evropy. Po šotolinové soutěži na Azorech, kde turnovská posádka obsadila 6. místo, přicházejí na řadu belgické asfalty a Kenotek by CID LINES Ypres rally 2016.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Kenotek Ypres Rally

foto

17. června 2016 • 12:00

Již koncem příštího týdne bude pokračovat seriál mistrovství Evropy jednou z nejlegendárnějších soutěží v celém kalendáři, Kenotek Ypres Rally. Dnes si můžete prohlédnout seznam přihlášených posádek na tuto belgickou soutěž, který slibuje zajímavou podívanou.

žádný příspěvek celý článek »

Lukyanuk našel mecenáše pro Ypres

foto

9. června 2016 • 15:45

Alexey Lukyanuk patří k nejlepším ruským soutěžákům posledních let. Dlouhou dobu se mu však dařilo sehnat prostředky výhradně na starty v domácím šampionátu či blízkém okolí. Až poslední dva roky přinesly razantní změnu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist