www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 16 - Cyprus Rally

KM Racing Slovakia na Cypre víťazne s Lukyanukom

foto

16. října 2016 • 19:00

Poslednou súťažou v rámci majstrovstiev Európy v rally FIA ERC sa stala 45. CPN Asfalistiki Cyprus rally 2016. Na štart pretekov sa postavila sedemdesiatka súťažných posádok, medzi ktorými nechýbali ani adepti na titul vicemajstrov Európy – Alex Lukyanuk s Alexom Arnautovom. Dvojica sa predstavila s podporou KM Racing Slovakia!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cyprus Rally od Svena Kolluse

foto

14. října 2016 • 13:00

Závěrečným podnikem letošního seriálu mistrovství Evropy byla o minulém víkendu Cyprus Rally. Atraktivní prostředí nabízí spoustu míst pro pořízení atraktivních záběrů, logistická náročnost se však projevuje na kvalitě i kvantitě účastníků. Průběh kyperské soutěže si můžeme připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Lukjaňuk ovládl Kypr, je evropským vicemistrem

foto

10. října 2016 • 11:30

Závěr letošního mistrovství Evropy opět obstarala středomořská Cyprus Rally. Primárně šotolinová soutěž, která však obsahuje velké procento asfaltových úseků, přilákala z pravidelných účastníků zejména, kterým ještě v šampionátu o něco šlo. Už jistý evropský mistr Kajetan Kajetanowicz se dostavil pouze na slavnostní vyhlášení, jeho hlavní letošní rival Alexej Lukjaňuk ale nechyběl ani se závodním vozem.

žádný příspěvek celý článek »

Alexej Lukjaňuk vyhrál kvalifikaci na Cyprus Rally

foto

7. října 2016 • 10:04

Ruský jezdec Alexej Lukjaňuk vyhrál kvalifikační zkoušku Cyprus Rally, letošní závěrečný díl mistrovství Evropy, a bude si dnes po obědě na ředitelství v Nikósii vybírat jako první startovní pozici do večerních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Cyprus Rally

foto

5. října 2016 • 16:30

Již koncem tohoto týdne se uskuteční závěrečný díl letošního mistrovství Evropy, Cyprus Rally. Ani štědré odměny za Golden Stage nepomohly a jak naznačuje zveřejněný seznam přihlášených posádek, kvalitě i kvantitě výrazně ublížily nevhodně zvolené termíny pro trajekt.

žádný příspěvek celý článek »

T&T letos končí sezonu předčasně

foto

5. října 2016 • 11:00

Přestože nastávající Rally Cyprus byla v původních plánech Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta, ve startovní listině závěrečného podniku evropského šampionátu byste je letos hledali marně.

žádný příspěvek celý článek »

toplist