www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 16 - The Most Rally

Mostecká rally: Mezi dvě Fabie R5 se vklínilo Porsche

foto

30. října 2016 • 12:00

V závěrečném sportovním podniku letošní sezony mosteckého autodromu The Most RALLY #1, který se jel v sobotu 29. října jako exhibiční závod, triumfovala posádka Martin Hudec – Petr Picka na voze Škoda Fabia R5. Na druhého v pořadí najela přes 28 vteřin.

žádný příspěvek celý článek »

Rally zpestří účast Hudce, Bisahy, chybět nebude ani Břetislav Enge s dcerou Lucií

foto

18. října 2016 • 16:45

Pořadatelům závodu The Most Rally #1, který se pojede v areálu mosteckého autodromu jako rallyexhibice v sobotu 29. října, se scházejí přihlášky jezdců. Nechybějí mezi nimi ani zajímavá jména ostřílených soutěžáků, například rychlý dvoukolkář Lukáš Pondělíček na Citroënu C2R2 Max či Martin Hudec se Škodou Fabií RS.

žádný příspěvek celý článek »

Nejlepší posádky The Most Rally získají odměnu, rozdělí si 60 tisíc korun

foto

17. října 2016 • 18:00

První tři posádky v kategorii vozů s oběma poháněnými nápravami a první tři posádky v kategorii vozů s jednou poháněnou nápravou volného sportovního podniku The Most Rally #1 získají finanční odměnu. Závod se pojede v areálu mosteckého autodromu jako rallyexhibice v sobotu 29. října.

žádný příspěvek celý článek »

FAS AČR schválil zvláštní ustanovení pro volný podnik rallyexhibice na autodromu

foto

11. října 2016 • 18:00

Společnost Autodrom Most získala povolení upořádat volný sportovní podnik The Most Rally #1. Zvláštní ustanovení pro tento závod, který se pojede v areálu mosteckého autodromu jako rallyexhibice v sobotu 29. října 2016, schválila Federace automobilového sportu Autoklubu ČR (FAS AČR). Posádky se k účasti v tomto podniku mohou přihlásit zde.

žádný příspěvek celý článek »

The Most Rally se pojede jako exhibiční závod

foto

21. září 2016 • 16:20

The Most Rally # 1 v sobotu 29. října se pojede opět jako exhibiční závod v areálu mosteckého autodromu při využití velkého i malého závodního okruhu. „Na loňský premiérový nultý ročník exhibičního závodu jsme letos chtěli navázat soutěží, která by už byla součástí Rallysprint série vypsané Autoklubem ČR. Z technických důvodů, bohužel, musíme zrušit zápis tohoto sportovního podniku v kalendáři FAS AČR,“ vysvětlil za pořadatele sportovní ředitel společnosti Autodrom Most Michal Marek.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist