www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 16 - IX. Star Rally Historic

Heřman opět vítězně

foto

12. září 2016 • 08:00

Součástí letošního 40. ročníku Barum Czech Rally Zlín byla také devátá Star rally historic Zlín pro historická vozidla, jejichž posádky zde bojovaly o další body do hodnocení MČR HA na pěti rychlostních zkouškách, které měly v součtu necelých 72 ostrých kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Devátou Star Rally Historic ovládli jezdci na BMW v čele s Lubomírem Tenklem

foto

27. srpna 2016 • 19:40

Jestliže předchozí ročníky Star Rally Historic patřily vozům Lada a v posledních dvou letech francouzskému Renaultu, letos soutěž patřila jednoznačně vozům BMW. V první šestce celkového pořadí se jich umístilo hned pět, německé vozy kompletně obsadily podium.

příspěvků: 2 celý článek »

Jan Sellholm se vrátil do Zlína

foto

25. srpna 2016 • 12:00

Přestože program Star Rally Historic začíná až ve čtvrtek, už v úterý se ve Zlíně objevili dva z nejočekávanějších účastníků této soutěže - Švédové Jan Sellholm a Hans Gustavsson. V paměti fanoušků jsou zapsáni jako jedni z rychlých severských pilotů, kteří v 80. letech minulého století spoluvytvářeli širší špičku československých mezinárodních soutěží.

příspěvků: 1 celý článek »

Posádka Urban – Dušek míří pokořit Barumku

foto

19. srpna 2016 • 08:00

Start nejpopulárnější soutěže u nás – Barum Czech Rally Zlín již doslova buší na vrata. Posádky se plně připravují a jednou z nich bude i dvojka fotografů – Tomáš Urban s Janem Duškem. Tentokráte fotoaparáty zůstanou v brašnách a vedle příprav si kluci střihli i malý rozhovor.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Star Rally Historic

foto

15. srpna 2016 • 10:00

Již podeváté se u příležitosti Barum Czech Rally Zlín uskuteční doprovodný podnik historických vozů. Letošní ročník Star Rally Historic je pak premiérově zařazen do mistrovství České republiky historických vozů, což v součtu se zahraničními posádkami a legendami dává úctyhodné číslo 91 přihlášených. Tento seznam si můžete právě prohlédnout jako předkrm před seznamem přihlášených soudobých vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení ke Star Rally Historic

foto

14. července 2016 • 13:30

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín ani letos nezapomněli na historické vozy, v plánu je již devátý ročník známé Star Rally Historic. Soutěž konaná jako vložený závod hlavního podniku FIA ERC se i letos bude skládat ze dvou hlavních částí - tou první bude demonstrační jízda rally legend, tou druhou pak regulérní na čas měřená soutěž. Ta bude premiérově zařazená do šampionátu MČR-HA.

žádný příspěvek celý článek »

toplist