www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 16 - TipCars Pražský Rallysprint

Tomáš Enge si při pražském Rallysprintu užil závodní premiéru se svou sestrou Lucií

foto

8. prosince 2016 • 10:00

XXII. ročník pražského Rallysprintu nabídl jako již tradičně celou řadu lákadel, mezi něž bezpochyby patřil start rodinného tandemu Tomáše a Lucie Engových. Sourozenci Engovi startovali s vozem Škoda 130 LR za jehož volantem absolvuje republikový šampionát jejich slavný otec Břetislav Enge.

příspěvků: 1 celý článek »

Jaroslaw a Marcin Szejové jsou druhou nejrychlejší produkční posádkou Pražského Rallysprintu

foto

8. prosince 2016 • 09:00

Druhé místo mezi konkurencí skupiny N – to je výsledek GK Forge Roto Rally Teamu na 22. Pražském Rallysprintu. V silné konkurenci aut s pohonem všech čtyř kol bojovali bratři Szejové ze všech sil nejen proti soupeřům ve své třídě, ale neztratili se ani mezi plejádou rychlejších vozů specifikací WRC a R5.

žádný příspěvek celý článek »

Bronz podpořený bronzem

foto

7. prosince 2016 • 12:00

Sezona 2016 pro Klokočka Škoda Czech National Team skončila na pražském Strahově příznačným úspěchem. Vojtěch Štajf navigovaný Karlem Janečkem dovezl klientský speciál Škoda Fabia R5 do cíle na stejném místě, na jakém dokončil letošní šampionát MČR v rallye. Třetí příčka je zároveň poděkováním partnerům a fanouškům, kterých se do Prahy sjely první prosincový víkend zástupy.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport pokračuje vo víťaznom ťažení

foto

7. prosince 2016 • 11:00

XXII.TipCars Pražský Rallysprint odštartoval za slnečného, ale nesmierne chladného počasia počas uplynulej soboty na pražskom Strahove. Rovnako ako v minulom roku, aj teraz súťažiaci svoje servisné zázemie rozložili medzi štadiónom na Strahove a štadiónom Evžena Rošického. V pláne bolo absolvovať celkovo päť rýchlostných skúšok na trati, ktorú s drobnými úpravami už posádky poznali z minulosti.

žádný příspěvek celý článek »

Kukučka a KL Racing sa už po tretí krát tešili z Prahy

foto

7. prosince 2016 • 10:00

Medzi viac ako šesťdesiatkou štartujúcich v rámci XXI. TipCars Pražského Rallysprintu nechýbala ani posádka slovenského KL Racing Rally Teamu, Tomáš Kukučka a Peter Vejačka.

žádný příspěvek celý článek »

Drotár s Bánocim na strahovskej rally-spartakiáde

foto

7. prosince 2016 • 09:00

Legendárna dvojica Igor Drotár/Vlado Bánoci si s historickou Škodou Fabia WRC vyjazdili pekné umiestnenia na skrátenom Pražskom rallyšprinte. Okolie strahovského štadióna uplynulý víkend rozozvučali motory špičkovej rally techniky.

žádný příspěvek celý článek »

Strahov plný smyků, užili si jich Kopáček, Kačírek i Firla

foto

6. prosince 2016 • 16:00

Hlavním partnerem Pražského rallysprintu byla i letos společnost Subaru ČR, což bylo jedním z důvodů, proč na Strahově nemohl a nechtěl chybět ani tým Duck Racing Subaru ČR. Nasadil hned tři vozy, jejichž piloti Václav Kopáček, Petr Kačírek i Lumír Firla se snažili divákům předvádět zejména atraktivní jezdecké pojetí.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka vítězem XXII.TipCars Pražského Rallysprintu

foto

4. prosince 2016 • 12:00

Pražský Strahov a okolí Velkého Strahovského stadionu a patřilo tuto sobotu rychlým vozům z rally a špičkovým posádkám z České republiky i zahraničí. V Praze se totiž uskutečnil již dvaadvacátý ročník tradičního Pražského Rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte výsledky TipCars Pražský Rallysprint ON LINE

foto

3. prosince 2016 • 06:00

Jedním ze závěrečných podniků soutěžácké sezóny v České republice bývá každoročně TipCars Pražský Rallysprint. Výsledky i kompletní průběh závodu, který se pojede na lehce pozměnených tratích na Strahově, můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Kopáček a Firla na Strahově se Subaru, Kačírek jej vymění za „bavoráka“

foto

2. prosince 2016 • 17:20

Po několikaměsíční závodní pauze se vrátil Václav Kopáček za volant soutěžního vozu Subaru Impreza WRX STI. Proháněl jej už při Setkání mistrů v Sosnové a se stejnou technikou ho uvidíme také v sobotu na Strahově při Pražském rallysprintu, jehož hlavním partnerem je i letos společnost Subaru ČR. Na tratích se předvedou i další týmoví piloti Petr Kačírek a Lumír Firla.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport na Pražský Rallysprint s Kostkom a Grzybom

foto

1. prosince 2016 • 09:30

Napriek faktu, že zoznam prihlásených na tohtoročný Pražský Rallysprint hovorí o trojici posádok, ktorá by mala v Prahe slovenský tím reprezentovať, skutočnosť je taká, že na štart sa postaví iba dvojica súťažných posádok. Tomáš Kostka s Ladislavom Kučerom sa divákom predstavia s Fordom Focus WRC a čerstvý poľský absolútny rally šampión Grzegorz Grzyb s Jakubom Wróbelom na Forde Fiesta R5.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na TipCars Pražský Rallysprint včetně startovních čísel

foto

30. listopadu 2016 • 21:00

Již koncem tohoto týdne se uskuteční jedna z tradičních zakončovacích show tuzemské soutěžácké sezóny - TipCars Pražský Rallysprint. Dnes byl zveřejněn finální seznam přihlášených posádek včetně přidělených čísel. Prohlédnout si můžete také program pro diváky v elektronické podobě.

žádný příspěvek celý článek »

Kukučka, Vejačka a KL Racing na Pražský Rallysprint

foto

30. listopadu 2016 • 11:00

Slovenská rally sezóna už síce skončila, v Čechách sú však ešte plánované posledné dve podujatia. Prvým z nich je XXII. TipCars Pražský Rallysprint, ktorý odštartuje už počas nadchádzajúcej soboty.

žádný příspěvek celý článek »

XXII. TipCars Pražský Rallysprint startuje už tento týden

foto

29. listopadu 2016 • 20:00

První prosincovou sobotu, přesně 3. prosince 2016, se v ulicích pražské městské části Strahov rozezní motory soutěžních automobilů při XXII. TipCars Pražském Rallysprintu. Tato dnes již tradiční motoristická akce je ojedinělou možností, jak vidět soutěžní automobily a špičkové závodníky z České republiky i zahraničí v akci kousek od centra hlavního města a jen na dohled od Pražského hradu.

žádný příspěvek celý článek »

Předběžný seznam přihlášených na TipCars Pražský Rallysprint

foto

21. listopadu 2016 • 21:00

Již koncem příštího týdne se uskuteční jedna z tradičních zakončovacích show tuzemské soutěžácké sezóny - TipCars Pražský Rallysprint. Dnes byl zveřejněn předběžný seznam přihlášených posádek na tuto akci, která se opět uskuteční v okolí Strahova.

žádný příspěvek celý článek »

toplist