www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 16 - Setkání mistrů

Fotogalerie ze Setkání mistrů od Iva Prieložného

foto

30. listopadu 2016 • 08:00

Ještě jednou se vrátíme k listopadovému Setkání mistrů, které se uskutečnilo v tradičním prostředí rallycrossového areálu v Sosnové u České Lípy. Na akci se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Ivo Prieložný a vy si dnes můžete prohlédnout jeho snímky z této akce.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom dokonale ovládli Setkání mistrů 2016

foto

22. listopadu 2016 • 17:30

Slovenský Rufa Sport spoločne s Grzegorzom Grzybom a Škodou Fabia R5 sa stali absolútnymi víťazmi Setkání mistrů 2016 v Sosnovej. Tradičné podujatie, na ktorom sa stretávajú najlepší automobiloví jazdci z Čiech, Slovenska, ale aj zahraničia sa konalo už tradične v Global Assistance Racing Arene v Sosnovej.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing so Sýkorom v Sosnovej hlavne zabávali divákov

foto

22. listopadu 2016 • 16:00

Víkendové podujatie Setkání mistrů v Sosnovej premiérovo absolvoval aj slovenský KL Racing Rally Team. Jeho farby na trati, na ktorej bojovali vždy zároveň dve autá, hájil Jan Sýkora na Mitsubishi Lancer Evo IX R4.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár na Stretnutí majstrov

foto

22. listopadu 2016 • 15:00

Jesenné mimosezónne podujatia sa nesú vždy v priateľskom duchu a prinášajú krásne športové zážitky. Tradičné Setkání mistrů v Sosnovej neďaleko Českej Lípy prináša zakaždým skvelé mená a dobrú šou. Ani tento rok na nej nechýbal slovenský reprezentant Prešovčan Igor Drotár.

žádný příspěvek celý článek »

Záver úspešnej sezóny Martina Kočiho v znamení exhibícií

foto

20. listopadu 2016 • 16:00

Motoristická sezóna 2016 sa pomaly končí a už tradične ju uzatvárajú exhibičné podujatia aj v Čechách a na Slovensku. Jazdec tímu Styllex motorsport Martin Koči po zisku titulu juniorského vicemajstra sveta 2016 a titulov majstra Českej republiky v kategórii vozidiel s jednou poháňanou nápravou a v triede 5 s vozidlom DS3 R3 Max presadne do vyššej kategórie vozidiel R5.

žádný příspěvek celý článek »

Zraněný Marcus Grönholm musí vynechat Setkání mistrů

foto

18. listopadu 2016 • 18:00

Letošní patnáctý ročník Global Assistance Setkání mistrů bohužel neozdobí svou účastí dlouho dopředu potvrzená hvězda světového rallysportu, kterou byl Fin Marcus Grönholm. Ten při exhibičním vystoupení na motoristické slavnosti ve Švédsku utrpěl úraz, jehož následky si z počátku dvojnásobný mistr světa tolik nepřipouštěl, až následně jej donutily vyhledat lékaře, který Grönholmovi jednoznačně zakázal v nejbližší době cestování letadlem.

žádný příspěvek celý článek »

Legenda škodovky John Haugland oslaví sedmdesátku na Setkání mistrů

foto

18. listopadu 2016 • 16:00

Bývalý jezdec továrního týmu Škoda Motorsport ze sedmdesátých a osmdesátých let, Nor John Haugland v letošním roce dosáhl významného životního jubilea, kterým je dovršení sedmdesáti let. Závodník, který spojil svá nejlepší závodnická léta se značkou s okřídleným šípem z Mladé Boleslavi, se představí divákům XV. Global Assistance Setkání mistrů při exhibičních jízdách hned se třemi soutěžními vozy, s nimiž v minulosti závodil.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Porsche na Setkání mistrů

foto

17. listopadu 2016 • 14:30

Václav Pech jun. se o nadcházejícím víkendu zúčastní Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy s Porsche 911 GT3. Sedminásobnému mistru republiky v rally se zde v minulosti například podařilo porazit světového multišampiona Sebastiana Loeba či v loňském roce ve finálové jízdě legendu světových rally Markku Aléna.

žádný příspěvek celý článek »

Super seznam přihlášených na Setkání mistrů

foto

14. listopadu 2016 • 11:00

Fanoušky motoristického sportu nadchne seznam přihlášených na nadcházející XV. Global Assistance Setkání mistrů, které se odehraje 20. listopadu 2016 na Autodromu v Sosnové u České Lípy. Kromě již avizovaných světových hvězd rallysportu z Finska, v podobě Marcuse Grönholma a Markku Aléna, dorazí do Sosnové více než čtyři desítky špičkových sportovců z motoristického sportu z České republiky, Itálie, Slovenska, Norska a Polska.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist