www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 16 - Mikuláš Rally all-in Antiradary.net

Fotogalerie z Mikuláš Rally all-in Antiradary.net od Lukáše Urbaníka

foto

27. prosince 2016 • 10:00

Ani v letošním roce jsme se při Mikuláš Rally all-in Antiradary.net nedočkali sněhové nadílky. Tratě však byly hodně uklouzané i se spoustou bláta, takže se bylo v okolí slušovické dostihové dráhy i na klasické rychlostní zkoušce nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčák: Až do svátků na plný plyn

foto

23. prosince 2016 • 14:00

Martin Vlček s Jindřiškou Žákovou neslevili ze svého nabitého programu ani s blížícím se koncem roku. Jejich Fiesta R5 připravovaná týmem Orsák Rallysport byla k vidění na všech tuzemských exhibičních akcích, což zahrnovalo brněnskou Agrotec Sportlife Rallyshow, Setkání mistrů v Sosnové, Pražský rallysprint a Mikuláš rally ve Slušovicích.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná sezona Janka Kundláka na třech frontách

foto

14. prosince 2016 • 10:00

Celkem na třech frontách bojoval v sezoně 2016 třiadvacetiletý Ján Kundlák. Na konci roku si slovenský jezdec došel pro několik pohárových ocenění. Vedle mistrovského titulu ve třídě 6 na Slovensku to bylo vítězství ve třídě 6 a celkové 3. místo v rámci RSS a 3. místo ve třídě 6 plus stříbrná příčka mezi juniory v MMČR.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka se stal počtvrté vítězem Mikuláš Rally

foto

14. prosince 2016 • 09:00

Vítězem sedmého ročníku Mikuláš Rally all in Antiradary.net 2016 se stala ve Slušovicích dvojice Tomáš Kostka, Ladislav Kučera na voze Ford Focus RS WRC ze slovenského týmu Rufa Sport. Druhou příčku obsadil posádka Jan Černý, Petr Černohorský se ztrátou 27,5 vteřiny na voze Škoda Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally all-in Antiradary.net od Iva Prieložného

foto

13. prosince 2016 • 22:00

Ani v letošním roce jsme se při Mikuláš Rally all-in Antiradary.net nedočkali sněhové nadílky. Tratě však byly hodně uklouzané i se spoustou bláta, takže se bylo v okolí slušovické dostihové dráhy i na klasické rychlostní zkoušce nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally all-in Antiradary.net od Davida Jeřábka

foto

13. prosince 2016 • 11:00

Ani v letošním roce jsme se při Mikuláš Rally all-in Antiradary.net nedočkali sněhové nadílky. Tratě však byly hodně uklouzané i se spoustou bláta, takže se bylo v okolí slušovické dostihové dráhy i na klasické rychlostní zkoušce nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Davida Jeřábka.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Kostkom vyhrali posledné rally podujatie v Slušoviciach

foto

13. prosince 2016 • 10:00

Tomášovi Kostkovi a slovenskému Rufa Sport Teamu sa podarilo v Slušoviciach dosiahnuť hetrik, čiže zvíťaziť tretíkrát v rade v rámci podujatia Mikuláš Rally. Ak vezmeme v úvahu, že toto je už štvrté víťazstvo na tomto podujatí, jazdca a tím opäť prepísali históriu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally all-in Antiradary.net od Jany Holcrové

foto

11. prosince 2016 • 18:30

Ani v letošním roce jsme se při Mikuláš Rally all-in Antiradary.net nedočkali sněhové nadílky. Tratě však byly hodně uklouzané i se spoustou bláta, takže se bylo v okolí slušovické dostihové dráhy i na klasické rychlostní zkoušce nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků Jany Holcrové.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka vyhrál i Mikuláš Rally all-in Antiradary.net

foto

11. prosince 2016 • 15:00

Po Slovakia Ringu a TipCars Pražském Rallysprintu dokázala vyhrát dvojice Tomáš Kostka-Ladislav Kučera také tradiční zakončení soutěžácké sezóny na Moravě - Mikuláš Rally all-in Antiradary.net. Na stupně vítězů je doprovodili Jan Černý a Roman Odložilík.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý se loučí ve Slušovicích s úspěšnou sezónou

foto

9. prosince 2016 • 22:00

Posádka Mogul Racing Teamu Jan Černý a Petr Černohorský se loučí s letošní velmi úspěšnou sezónou v českém šampionátu automobilových soutěží, a to během tradiční Mikuláš Rally. Toto symbolické rozloučení se koná v sobotu 10. prosince v areálu dostihového závodiště ve Slušovicích a jeho okolí.

žádný příspěvek celý článek »

Kostka vyhrál již třikrát mikulášskou rally ve Slušovicích

foto

9. prosince 2016 • 16:00

Mikuláš Rally ve Slušovicích má na svém kontě celkem šest úspěšně odjetých ročníků, přičemž v roce 2012 se exhibiční podnik neuskutečnil kvůli tragickým událostem na Rallyshow v Uherském Brodě. Do galerie vítězů se třikrát zapsal Tomáš Kostka, jednou vyhráli Slovák Jozef Béreš jr., Jaroslav Orsák a Roman Odložilík.

žádný příspěvek celý článek »

Podarí sa Rufa Sport Teamu urobiť v Slušoviciach hetrik ?

foto

9. prosince 2016 • 14:00

V Slušoviciach na Morave odštartuje počas nadchádzajúceho víkendu posledné rally podujatie tohtoročnej sezóny. Víťazom posledných dvoch ročníkov sa práve tu stal slovenský Rufa Sport Team. Podarí sa mu dosiahnuť v tomto roku hetrik ?

žádný příspěvek celý článek »

Na Mikuláš Rally se představí přes 70 posádek

foto

9. prosince 2016 • 13:00

Celkem 71 posádek se přihlásilo na závěrečný podnik soutěžáckého roku v České republice. Sedmý ročník Mikuláš Rally all in Antiradary.net 2016 se pojede v okolí Slušovic již v sobotu 10. prosince. Pořadatelé z Rallysprint klubu v AČR Podkopná Lhota připravili trať v délce 65 km, která obsahuje 5 rychlostních zkoušek na dvou úsecích s názvy Dostihovka okruh a Fagus Lípa v celkové délce 29 km.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Mikuláš rally (+ prováděcí ustanovení)

foto

5. prosince 2016 • 11:40

Definitivní tečkou za rallyovou sezonou v Česku bude i letos slušovická show konaná pod názvem Mikuláš Rally All-in Antiradary.net. Její pořadatelé zveřejnili seznam přihlášených posádek, kterých je nakonec více než sedm desítek. Soutěž se koná v sobotu 10. prosince 2016, první rychlostní zkouška startuje v 11:40.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Rally ve Slušovicích se jede pod křídly RALLY ALL-IN

foto

29. listopadu 2016 • 11:45

Soutěžácký rok v České republice uzavře v sobotu 10. prosince 2016 oblíbená rallyexhibice ve Slušovicích s centrem dění kolem dostihové dráhy. Oficiální název poslední letošní soutěže zapsané v kalendáři Autoklubu České republiky zní Mikuláš Rally all in Antiradary.net.

žádný příspěvek celý článek »

toplist