www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Rally Sweden

Fotogalerie z Rally Sweden od André Lavadinha

foto

17. února 2017 • 15:30

Druhým podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích byla tradiční Rally Sweden. V letošním roce bylo počasí k závodníkům přívětivé a tak jsme mohli vidět tu pravou zimní rally. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Tidemand slaví úžasné domácí vítězství

foto

13. února 2017 • 15:00

Tovární jezdec Škoda Pontus Tidemand si na Švédské rally dojel pro oslavované domácí vítězství ve WRC 2 a nadchl tak tisíce svých krajanů. Poté, co mu loni vítězství těsně uniklo, letos 26letý jezdec se spolujezdcem Jonasem Anderssonem suverénně dominoval jediné rally v kalendáři mistrovství světa, která se jede na sněhu a ledu.

žádný příspěvek celý článek »

Jari-Matti Latvala vyhrál Rally Sweden

foto

12. února 2017 • 14:30

Po krátké přestávce pokračuje letošní ročník mistrovství světa v automobilových soutěžích svým tradičním podnikem - Rally Sweden. Jak se bude dařit posádkám s nejnovějšími speciály WRC na zledovatělých a sněhem zavátých rychlostních zkouškách na severu Evropy můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Švédský shakedown vyhrál Ostberg, většina šetřila pneumatiky

foto

9. února 2017 • 13:30

6,86 km dlouhý testovací úsek Rally Sweden nedaleko servisního areálu v Tornsby vyhrál Mads Ostberg při premiéře s novým modelem Fiesty WRC. Výsledky shakedownu však nejsou příliš relevantní, drtivá většina účastníků jej projela jen z povinnosti a se snahou co nejvíce pošetřit pneumatiky na závod.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda chce ve Švédsku pokračovat v úspěšném kurzu

foto

6. února 2017 • 15:00

S oceněním pro švédského sportovce roku v motorsportu nastupuje tovární posádka Škoda Pontus Tidemand/Jonas Andersson do boje o vítězství na svém domácím podniku ve FIA Mistrovství světa v rally (WRC 2). Od čtvrtka do neděle chce tato dvojice na Švédské rally s vozem Škoda Fabia R5 v novém designu navázat na úspěšný start značky Škoda do rallyového roku 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota musí upravit své vozy pro nadcházející soutěže

foto

31. ledna 2017 • 09:00

Pro letošní sezónu mistrovství světa v automobilových soutěžích nasazují tovární týmy vozy WRC podle nové specifikace. To se samozřejmě neobejde bez problémů, se kterými se potýkaly všechny automobilky. Některé nedostatky šly odstranit na místě, některé ne. Toyota prozradila dvě zásadní věci, které musí v nejbližší době napravit.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Sweden

foto

30. ledna 2017 • 12:30

Již příští týden pokračuje mistrovství světa v automobilových soutěžích svým druhým podnikem, kterým bude již tradičně sněhová Rally Sweden. Organizátoři soutěže zveřejnili finální seznam přihlášených posádek včetně přidělených startovních čísel.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop a Mads Ostberg ve společném týmu v MS

foto

14. ledna 2017 • 19:30

Příští pátek u příležitosti zahájení Rallye Monte Carlo bude představen společný projekt Martina Prokopa a Madse Ostberga pro nadcházející sezónu. Oba piloti by se v jejím rámci měli představit za volantem nejnovější specifikace Ford Fiesta WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist