www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Rally Argentina

Fotogalerie z Rally Argentina od André Lavadinha

foto

11. května 2017 • 11:00

Ještě jednou si připomeneme zatím poslední závod mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Argentina, který se zapsal do historických análů neuvěřitelným finišem, kdy se o vítězi rozhodovalo až na poslední rychlostní zkoušce. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Tidemand s Anderssonem si zajistili vedení v kategorii WRC 2

foto

3. května 2017 • 09:00

Pontus Tidemand se spolujezdcem Jonasem Anderssonem (S/S) nezaznamenali s vozem ŠKODA FABIA R5 pouze třetí vítězství v kategorii WRC 2 v sezóně 2017, ale také se dostali do čela celkové klasifikace šampionátu World Rally Championship kategorie WRC 2. V posledních dvou etapách Argentinské rally nebyl nikdo schopen následovat rychlost švédské posádky.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Argentina vyhrál po strhujícím finiši Thierry Neuville

foto

30. dubna 2017 • 21:00

Thierry Neuville zvítězil díky strhujícímu finiši letošní ročník Rally Argentina, když až na poslední zkoušce přeskočil o sedm desetin po většinu soutěže vedoucího Elfyna Evanse. Třetí pozici na stupních vítězů vybojoval estonský mladík Ott Tänak.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Argentina vyhrál Jari-Matti Latvala

foto

27. dubna 2017 • 16:50

Dlouho to vypadalo, že se shakedown na nadcházející Rally Argentina stane triplem továrního týmu Hyundai. Až v samotném závěru, při své čtvrté jízdě, zajel nejrychlejší čas Jari-Matti Latvala s Toyotou a vyhoupl se o jedinou desetinu před Haydena Paddona.

žádný příspěvek celý článek »

WRC Argentina: Škoda chce posílit své vedení

foto

27. dubna 2017 • 15:00

Pro značku Škoda nemohla mít sezóna lepší průběh: tovární jezdci Andreas Mikkelsen (spolu se spolujezdcem Andersem Jægerem zvítězili na Rallye Monte-Carlo a Korsické rallye) a Pontus Tidemand (spolu se spolujezdcem Jonasem Anderssonem zvítězili ve Švédské a Mexické rallye) se aktuálně dělí se stejným počtem bodů o první místo v průběžném pořadí v kategorii WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Argentina

foto

11. dubna 2017 • 15:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích bude pokračovat koncem dubna na jihoamerickém kontinentě. Zveřejněný seznam přihlášených posádek na Rally Argentina potvrzuje tradiční trend velmi malého počtu úřastníků na mimoevropských závodech.

žádný příspěvek celý článek »

toplist