www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Vodafone Rally de Portugal

Gekon Racing v Portugalsku na podiu

foto

12. června 2017 • 08:00

Milovická stáj Gekon Racing má za sebou úvodní dva závody ve WRC2. To vše s nově postaveným vozem Citroën DS3 R5, který sedlá Ital s rumunskou licencí a úřadující juniorský šampion Simone Tempestini. Po čtvrtém místě na Korsice dopadl jeho druhý start ještě lépe, v Portugalsku obsadil třetí místo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vodafone Rally de Portugal od André Lavadinha

foto

26. května 2017 • 20:00

Vodafone Rally de Portugal je každoročně prvním podnikem, na kterém se představí kompletní sestava jezdců bojujících o nejvyšší příčky MS, letos navíc umocněné o povinný podnik v rámci WRC2. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství pro Pontuse Tidemanda, drama v poslední minutě pro Andrease Mikkelsena

foto

22. května 2017 • 08:00

Vzestupy a pády pro Škoda Motorsport na Portugalské rally: posádka Andreas Mikkelsen / Anders Jæger dominovala s vozem Škoda Fabia R5 téměř celé Portugalské rally. Na posledním kilometru rychlostní zkoušky Fafe ale trefila kámen a byla nucena přenechat vítězství týmovým kolegům, posádce Pontus Tidemand / Jonas Andersson.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Ogier vyhrál Vodafone Rally de Portugal

foto

21. května 2017 • 15:00

Sébastien Ogier vyhrál Vodafone Rally de Portugal a upenvil vedené v šampionátu. Na stupně vítězů jej doporovili dva tovární jezdci Hyundaie - stříbro vybojoval Thierry Neuville, bronz patří Dani Sordovi.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Vodafone Rally de Portugal vyhrál Dani Sordo

foto

18. května 2017 • 13:00

Tovární jezdec Hyundaie Dani Sordo vyhrál dnešní shakedown na Vodafone Rally de Portugal. V prvním průjezdu byl nejrychlejší Mads Ostberg, který však startoval později, ostatní pak opanoval španělský pilot. Další jezdci však skončili jen s minimálním odstupem za ním.

žádný příspěvek celý článek »

Tidemand a Mikkelsen chtějí upevnit vedení v šampionátu

foto

17. května 2017 • 17:30

Pět rally, pět vítězství: Škoda v sezóně 2017 dominuje šampionátu World Rally Championship (WRC 2). Andreas Mikkelsen / Anders Jæger-Synnevaag vyhráli úvodní Rallye Monte Carlo a také Korsickou rally. Posádka Pontus Tidemand / Jonas Andersson triumfovala ve Švédsku, Mexiku a Argentině. Michal Hrabánek, šéf Škoda Motorsport, očekává na Portugalské rally (od 18. do 21. května 2017) napínavé souboje o vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Vodafone Rally de Portugal

foto

9. května 2017 • 18:00

Po jihoamerické anabázi se kalendář mistrovství světa v automobilových soutěží vrací zpět do Evropy. Vodafone Rally de Portugal bývá co do kvality startovního pole jedním z prvních vrcholů sezóny, kde se ukáže, kdo to myslí s účastí v MS vážně. Obzvláště letos, kdy je soutěž zařazena mezi povinné podniky WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

Lappi si odbyde debut ve WRC v Portugalsku

foto

20. dubna 2017 • 14:15

Esapekka Lappi, zkušební jezdec týmu Toyota Gazoo Racing World Rally Team, společně se spolujezdcem Jannem Fermem se letos v květnu poprvé objeví ve vrcholné soutěži světového rallyového šampionátu FIA na Portugalské rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist