www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Rally Italia Sardegna

Kopecký a Dresler si dojeli pro své první letošní vítězství ve WRC 2

foto

13. června 2017 • 12:00

Jan Kopecký se spolujezdcem Pavlem Dreslerem (ŠKODA FABIA R5) si na Italské rally na Sardinii dojeli dominantním stylem pro vítězství v kategorii WRC 2. Svoji pozici si udrželi již od druhé rychlostní zkoušky. Během svého třetího účinkování na tomto středomořském ostrově dosáhli svého prvního vítězství v kategorii WRC 2 a na 19 absolvovaných rychlostních zkouškách zajeli 13 nejrychlejších časů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od André Lavadinha

foto

12. června 2017 • 15:00

Rally Italia Sardegna patří kvůli všudypřítomnému prachu z hlediska fotografů k jednomu z nejvděčnějších podniků mistrovství světa v automobilových soutěžích. Nejinak tomu bylo i letos, jak se ostatně můžete přesvědčit na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Ott Tänak vyhrál Rally Italia Sardegna

foto

11. června 2017 • 13:30

Estonský mladík ve službách M-Sportu Ott Tänak konečně vyhrál svou první soutěž mistrovství světa. Po několika smolných soutěžích, kdy přišel o vítězství až v závěru, dokázal své letošní snažení na Rally Italia Sardegna dotáhnout až do úspěšného konce.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Italia Sardegna opanovaly Hyundaie

foto

8. června 2017 • 12:00

Tovární jezdci Hyundaie opanovali dnešní shakedown na další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Italia Sardegna. Mezi suverénně nejrychlejší trojici Sordo-Neuville-Paddon se dokázal vklínit jen Esapekka Lappi s Toyotou. Shakedown byl na dlouhou dobu přerušen kvůli havárii Martina Prokopa.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký a Pavel Dresler se vracejí do šampionátu FIA WRC 2

foto

7. června 2017 • 12:00

Jan Kopecký a Pavel Dresler budou hlavní posádkou týmu Škoda Motorsport na Italské rally na Sardinii, která se jede tento víkend 8. – 11. června 2017. Jan Kopecký a Pavel Dresler se po třech vítězstvích a dominantním vedení v českém šampionátu vracejí do světového šampionátu FIA WRC 2. Česká posádka je v průběžném hodnocení aktuálně na osmé pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Mikkelsen pojede na Sardínii s Citroënem C3 WRC

foto

23. května 2017 • 14:00

Norský jezdec Andreas Mikkelsen byl nejhodnotnějším zbožím na jezdeckém trhu, který po loňském konci Volkswagenu v MS zústal bez angažmá s vozem WRC. A tak se čekalo, který tým po něm sáhne jako první. Nakonec se jej ujímá zatím nejméně úspěšný tým Citroën, s jehož vozem C3 WRC se Nor představí na Rally Italia Sardegna.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

23. května 2017 • 08:00

V těchto dnech byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Italia Sardegna, který se uskuteční v polovině června na šotolinových rychlostních zkouškách stejnojmenného italského ostrova ve Středozemním moři.

žádný příspěvek celý článek »

toplist