www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Orlen Rally Poland

Fotogalerie z Orlen Rally Poland od André Lavadinha

foto

10. července 2017 • 08:15

U našich severních sousedů se již tradičně na začátku července konal jeden z nejrychlejších a zároveň nejnebezpečnějších závodů mistrovství světa, Orlen Rally Poland. Na závod, který kromě obvyklé divácké anarchie provázelo i nezvykle špatné počasí se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Latvala vyhrál power stage, body získává i Hänninen

foto

6. července 2017 • 11:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team zakončil náročnou Polskou rallye vítězstvím v Power Stage, které ukořistil Jari-Matti Latvala. Během víkendu tak vybojoval již čtvrté etapové vítězství, čímž získal pět bodů do mistrovství jezdců a posunul se tak na třetí místo v celkovém pořadí šampionátu. Latvala byl nucen ze sobotní jízdy odstoupit, ale ještě před tím se zúčastnil lítého boje o vítězství, přičemž první den na mokrém a kluzkém povrchu dokonce vedl. Body získal i Juho Hänninen, který dojel na 10. místě.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Orlen Rally Poland od Jörga Ullmanna

foto

4. července 2017 • 12:00

U našich severních sousedů se již tradičně na začátku července konal jeden z nejrychlejších a zároveň nejnebezpečnějších závodů mistrovství světa, Orlen Rally Poland. Na závod, který kromě obvyklé divácké anarchie provázelo i nezvykle špatné počasí se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Jörg Ullmann, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Tidemand zvětšil svůj náskok ve vedení WRC 2, premiérové vítězství pro Veibyho

foto

4. července 2017 • 08:00

Po osmé v řadě v sezóně 2017 vyhrál tým s vozem Škoda Fabia R5 podnik mistrovství světa rally v kategorii WRC 2. V Polské rally zvítězil aktuální lídr Asijsko-pacifického šampionátu – posádka Ole Christian Veiby/Stig Rune Skjaermoen (N/N) – jedoucí s privátně nasazeným vozem Škoda Fabia R5 týmu Printsport.

žádný příspěvek celý článek »

Thierry Neuville vyhrál Orlen Rally Poland

foto

2. července 2017 • 16:00

Thierry Neuville vyhrál Polskou rallye a po třetím triumfu v sezoně se na 11 bodů přiblížil k lídrovi mistrovství světa Sébastienu Ogierovi. Jezdec týmu Hyundai zvládl lépe dlouho těsnou bitvu s Estoncem Ottem Tänakem, který se v úvodu závěrečné etapy ujal vedení, ale v následné zkoušce skončil mimo trať a posléze odstoupil.

žádný příspěvek celý článek »

Thierry Neuville vyhrál shakedown na Orlen Rally Poland

foto

29. června 2017 • 12:30

Shakedownem dnes začala mezi českými fanoušky populární Orlen Rally Poland Po nočních bouřkách na posádky i dávky čekaly rozmoklé tratě, se kterými si nejlépe poradili piloti Hyundaie. Zvítězil Thierry Neuville, před třetího Haydena Paddona se vklínil ještě Ott Tänak s Fordem.

žádný příspěvek celý článek »

Tidemand / Andersson chtějí pokračovat ve vítězném tažení značky Škoda ve WRC 2

foto

29. června 2017 • 08:00

Pontus Tidemand a Jonas Andersson dominují kategorii WRC2 mistrovství světa v rally. V letošní sezoně se účastnili čtyř podniků a všechny vyhráli, to mluví samo za sebe. Pokud by se jim podařilo zvítězit také v Polské rally, která se koná od 29. června do 2. července, měli by významně nakročeno k vítězství v letošním šampionátu mistrovství světa kategorie WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Orlen Rally Poland

foto

6. června 2017 • 16:00

Již za necelý měsíc se uskuteční pro české fanoušky oblíbená Orlen Rally Poland. Organizátoři soutěže, která se opět uskuteční v oblasti Mazurských jezer, zveřejnili seznam přihlášených posádek, na kterém můžeme nalézt celkem 49 posádek, přičemž ani jedna není z České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist