www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Neste Rally Finland

Fotogalerie z Neste Rally Finland od André Lavadinha

foto

2. srpna 2017 • 14:00

Přelom července a srpna již tradičně patří jedné z nejrychlejších rally v kalendáři mistrovství světa v automobilových soutěžích - Neste Rally Finland. I letos se na sever Evropy vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Historické vítězství Finů s Toyotou Yaris WRC na domácí rallye

foto

1. srpna 2017 • 16:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing dosáhl senzačního vítězství na domácí Rallye Finsko. Jezdec Esapekka Lappi premiérově zvítězil, zatímco Juho Hänninen dojel jako třetí. Je to vůbec poprvé, kdy tým se svými vozy obsadil hned dvě místa na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem Neste Rally Finland překvapivě, ale zaslouženě Esapekka Lappi

foto

30. července 2017 • 19:00

Finskou rallye vyhrál domácí jezdec Esapekka Lappi v toyotě a připsal si první vítězství v mistrovství světa v automobilových soutěžích. Jediným zahraničním jezdcem v nejlepší čtveřici byl na druhém místě Brit Elfyn Evans s fordem, jenž na Lappiho ztratil 36 sekund.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Neste Rally Finland vyhrál Kris Meeke

foto

27. července 2017 • 15:00

Kris Meeke při svém návratu do kolotoče mistrovství světa po jednozávodové absenci vyhrál dnešní shakedown na legendární Neste Rally Finnland. Na 4,62 km dlouhém úseku Ruuhimäki jej na stupně vítězů doprovodili Thierry Neuville a Jari-Matti Latvala. Pouze jeden průjezd projel Juho Hänninen, který při něm poškodil předek svého vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Finové z Toyota Gazoo Racing jsou nažhaveni na domácí rallye

foto

24. července 2017 • 14:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT připraven nastoupit do nejrychlejšího podniku letošní sezóny, kterým je Rallye Finsko. To proběhne v termínu od 27. do 30. července. Toyotu bude reprezentovat trojice finských jezdců: Jari-Matti Latvala, Juho Hänninen a Esapekka Lappi.

žádný příspěvek celý článek »

Mads Østberg mění spolujezdce, Ola Fløene končí

foto

14. července 2017 • 01:00

Překvapivá informace přišla z týmu Madse Østberga. Pilot, který letos startuje s nejnovějším modelem Fordu Fiesta WRC v týmu Martina Prokopa, se rozhodl uprostřed sezóny pro výměnu spolujezdce, kdy vedle něj končí velezkušený Ola Fløene.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Neste Rally Finland

foto

3. července 2017 • 18:00

V těchto dnech byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na následující podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích, Neste Rally Finland. Na další extrémně rychlý šotolinový podnik v kalendáři se tentokráte přihlásilo jen 65 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist