www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Rally Catalunya

Fotogalerie z Rally Catalunya od André Lavadinha

foto

17. října 2017 • 15:00

Rally Catalunya patří k jednomu z mála podniků mistrovství světa v automobilových soutěžích, kde se posádky svezou jak na šotolině, tak také na asfaltu. A oba povrchy přináší řadu atraktivních průjezdů a nádherných fotografií, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Catalunya vyhrál Kris Meeke

foto

11. října 2017 • 12:00

Katalánskou rallye vyhrál Brit Kris Meeke před Francouzem Sébastienem Ogierem, který míří za pátým titulem mistra světa. Jeho dosavadní největší soupeř Belgičan Thierry Neuville nedokončil druhou soutěž za sebou a klesl na třetí místo v seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen ve Španělsku vybojoval pro Toyotu čtvrté místo

foto

10. října 2017 • 18:30

Juho Hänninen hladce absolvoval posledních šest rychlostních zkoušek Katalánské rally a pro tým Toyota Gazoo Racing WRT tak na směsici povrchů nakonec získal celkově čtvrté místo. Na akci, kde se v posledních šesti letech neobjevoval, udělal Hänninen dojem svým tempem v sobotu ráno po přesunu ze šotoliny na asfalt.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký nejrychlejšími časy na asfaltu vybojoval druhé místo

foto

9. října 2017 • 12:20

Během španělské Rally RACC Catalunya, která je součástí mistrovství světa v rally, byla posádka Jan Kopecký - Pavel Dresler v kategorii WRC 2 na asfaltových rychlostních zkouškách nejrychlejší.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing zakusí na Španělské rally dva typy povrchů

foto

5. října 2017 • 14:25

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing WRT bude na Španělské rally od 5. do 8. října čelit dvěma různým typům povrchů, a to šotolině v kombinaci s asfaltem. Yaris WRC již letos dokázal v rukou Jari-Mattiho Latvaly zvítězit na sněhu ve Švédsku, resp. v rukou Esapekky Lappiho na šotolině ve Finsku.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda do Španělské Rally Catalunya nasadí Kopeckého a nováčka Nordgrena

foto

3. října 2017 • 09:30

Škoda Motorsport se nadcházející RallyRACC Catalunya – Španělské rally (5. 10.–8. 10. 2017) zúčastní s dvojicí vozů Škoda Fabia R5, které bude řídit mistr České republiky Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem a 20letý Juuso Nordgren z Norska se spolujezdcem Tapiem Suominenem.

žádný příspěvek celý článek »

Mikkelsen podepsal dvouletou smlouvu s Hyundaiem

foto

2. října 2017 • 01:15

Andreas Mikkelsen se nakonec dohodl s továrním týmem Hyundai Motorsport na starty v nadcházejících dvou sezónách mistrovství světa v automobilových soutěžích. Za volantem se poprvé představí již na konci tohoto týdne při Rally Catalunya.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Catalunya

foto

20. září 2017 • 14:00

Na začátku října, tedy ve stejném termínu jako Rally Příbram a evropská Rally Liepaja, se uskuteční další díl mistrovství světa v automobilových soutěžích. Kolotoč se po měsíční pauze přesouvá do Španělska na tradiční smíšenou Rally Catalunya - Costa Daurada, jejíž seznam přihlášených posádek si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda zahajuje program pro mladé jezdce – Juuso Nordgren pojede Španělskou rally

foto

4. září 2017 • 14:00

Škoda Motorsport spouští program hledání mladých talentovaných jezdců. Jako první z nich bude soutěžní vůz Škoda Fabia R5 řídit 20letý Juuso Nordgren z Finska se spolujezdcem Tapio Suominenem – usednou do něj na Španělské rally (RallyRACC Catalunya), která se jede od 5. 10. do 8. 10. 2017.

žádný příspěvek celý článek »

toplist