www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Wales Rally GB

Fotogalerie z Wales Rally GB od André Lavadinha

foto

13. listopadu 2017 • 12:00

Poslední evropskou soutěží letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Wales Rally GB. Tu každoročně provází nepříznivé podzimní počasí a nejinak se příroda chovala i v letošním ročníku. Což ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Tým Toyota Gazoo Racing si ve Walesu dojel pro další body

foto

31. října 2017 • 15:00

Jezdci Jari-Matti Latvala a Esapekka Lappi získali pro soutěžní tým Toyota Gazoo Racing další body v Britské rallye, která je předposledním kolem letošního světového rallyového šampionátu. Latvala navíc skóroval díky třetímu nejrychlejšímu času v závěrečné Power Stage a zvítězil ve dvou rychlostních kolech. Nakonec si dojel pro celkové páté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke mezi nejlepšími

foto

31. října 2017 • 14:00

Druhým místem na závěrečné Power Stage Wales Rally GB potvrdili Kris Meeke a Paul Nagle pokrok, který udělal Citroën C3 WRC na šotolinovém povrchu. Posádka Citroën Total Abu Dhabi WRT skončila na ostrovech sedmá celkově.

žádný příspěvek celý článek »

Elfyn Evans vyhrál Wales Rally GB, Ogier mistrem světa

foto

31. října 2017 • 12:00

Totální dominance M-Sportu v letošním roce završena na domácím závodě ve Walesu. Sébastien Ogier vybojoval titul mezi jezdci, M-Sport World Rally Team vyhrál soutěž značek a Elfyn Evans zvítězil na domácí Wales Rally GB.

žádný příspěvek celý článek »

Simone Tempestini a Giovanni Bernacchini bojují o drahocené body ve Walesu

foto

28. října 2017 • 11:30

Již druhým rokem se pilot krásného Citroenu DS3 R5 a také úřadující mistr světa v kategorii Junior WRC, Simone Tempestini, účastní společně s navigátorem Giovannim Bernacchinim soutěží světového šampionátu v rally, jehož nedílnou součástí je i Dayinsure Wales Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Walesu Veiby a Nordgren po boku šampiona Tidemanda

foto

25. října 2017 • 10:00

Škoda Motorsport na nadcházející Britské rally ve Walesu (26. 10. až 29. 10. 2017) nasadí ve třídě WRC2 tři vozy Škoda Fabia R5, za jejichž volanty usedne nový šampión WRC2 Pontus Tidemand s Jonasem Anderssonem, které doplní norská posádka Ole Christian Veiby / Stig Rune Skjaermœn a Juuso Nordgren z Finska se spolujezdcem Tapio Suominenem.

žádný příspěvek celý článek »

Závodní tým Toyota Gazoo Racing vyráží do velšských lesů

foto

23. října 2017 • 09:00

Závodní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team se chystá na jedno z nejproslulejších kol světového rallyového šampionátu FIA, kterým je Rallye Velké Británie (RAC Ralley) ve dnech 26. až 29. října. Do předposledního kola sezóny ve velšských lesích vyrazí piloti Jari-Matti Latvala, Juho Hänninen a Esapekka Lappi.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Wales Rally GB

foto

17. října 2017 • 17:00

Posledním evropským závodem letošního seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích bude již koncem příštího týdne Wales Rally GB. A jak již bývá tradicí, seznam přihlášených posádek nabízí velice početné a jezdecky hodně zajímavé startovní pole.

žádný příspěvek celý článek »

toplist