www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 17 - Rally Australia

Fotogalerie z Rally Australia od André Lavadinha

foto

23. listopadu 2017 • 09:30

Závěrečným dílem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Rally Australia. U našich protinožců se bojovalo o titul vicemistra, který nakonec získal Thierry Neuville. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělá jízda Toyoty Yaris WRC skončila v Austrálii bez odměny

foto

21. listopadu 2017 • 14:00

V posledním kole světového rallyového šampionátu FIA v Austrálii dojel Esapekka Lappi s Toyotou Yaris WRC na šestém místě. Jeho stájový kolega Jari-Matti Latvala se až do poslední chvíle pohyboval na druhé pozici, avšak v poslední Power Stage byl nucen odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Australskou rallye ovládl Neuville a znovu je vicemistrem světa

foto

20. listopadu 2017 • 19:00

Belgický závodník Thierry Neuville s vozem Hyundai vyhrál Australskou rallye a obhájil titul vicemistra světa. V závěrečné soutěži sezony dojel druhý jeho estonský konkurent v boji o celkové druhé místo v šampionátu Ott Tänak, který ztratil 22,5 sekundy. Třetí byl Novozélanďan Hayden Paddon a čtvrtý skončil pětinásobný mistr světa Sébastien Ogier z Francie.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing v Austrálii zakončí premiérovou sezónu

foto

11. listopadu 2017 • 15:00

Rallye Austrálie se pořádá v Novém Jižním Walesu na pestrých štěrkových cestách v kombinaci úzkých a zatáčkovitých lesních tratí a rychlých plynulých úseků v otevřené krajině. Na řadě míst je trať lemovaná stromy, které spolehlivě ztrestají jakoukoliv neopatrnost, ale situaci komplikují i všudypřítomná mračna prachu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Australia

foto

20. října 2017 • 16:00

Dnes byl zveřejněn poměrně chudý seznam přihlášených posádek na závěrečný podnik mistrovství světa v automobilových soutěžích, který se v letošním roce uskuteční u protinožců. Startovní pole Rally Australia, která se uskuteční v půlce listopadu, zachraňují posádky s národními vozy.

žádný příspěvek celý článek »

toplist