www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 13. května 2024, Svátek má Servác, zítra Bonifác

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 17 - Rallye Český Krumlov (MČR+ERT)

Pešl ztrátu stříbra neřeší a už se těší mezi vinice

foto

6. června 2017 • 10:00

Bedna ve třídě to byla, ale mohlo to být i o fous lepší. Tak by se dala ve zkratce charakterizovat Rally Český Krumlov v podání posádky JP Motorsport Teamu Jaroslav Pešl – Roman Pešek. Oba borci, jedoucí tradičně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX, na třetím podniku sedmidílného seriálu MČR v rally vybojovali třináctou příčku absolutně a ve své třídě 3 skončili bronzoví. Od stříbra je dělila pouhá vteřina.

žádný příspěvek celý článek »

Další náročný souboj o pódium

foto

27. května 2017 • 16:00

Posádka týmu Mogul Škoda ACA Racing svedla i ve třetí soutěži mistrovství ČR v rally náročný souboj, který tentokrát skončil pěkným čtvrtým místem. Náročná rally Český Krumlov se nesla v duchu hledání ideálního nastavení Fabie R5.

žádný příspěvek celý článek »

Waterloo po jihočesku v podání týmu Duck Racing v AČR

foto

26. května 2017 • 17:00

Letošní českokrumlovská soutěž se posádkám týmu Duck Racing v AČR nevydařila. Václav Kopáček s Barborou Rendlovou nenavázali na dvě výhry z úvodu sezóny a po sérii defektů si z jihu Čech odvezli body jen za šestou příčku ve třídě 3. Štěpán Zabloudil s Petrem Novákem a také Jaroslav Petrásek s Ottou Slezákem se potýkali s technickými potížemi svých vozů a do cíle nedojel ani jeden z nich.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský měl v Českém Krumlově vynikající výsledek na dosah

foto

26. května 2017 • 13:00

Jihočeská Rallye Český Krumlov je mezi jezdci i diváky považována za jednu z nejhezčích soutěží. Diváci ocení krásnou jihočeskou krajinu plnou hradů, zámků a pěkné přírody a soutěžáci si vychutnají členité a technicky hodně náročné rychlostní zkoušky. I z tohoto důvodu se do Českého Krumlova velmi těšila posádka Dunovský Peugeot Rallye Teamu ve složení Václav Dunovský - Petr Glössl startující s osvědčeným Peugeotem 208 R2.

žádný příspěvek celý článek »

Jihočeský triumf Filipa Mareše

foto

26. května 2017 • 11:00

Posádce Autoklub Peugeot Rally Talent ve složení Filip Mareš a Jan Hloušek se na jihočeské Rallye Český Krumlov podařilo obhájit prvenství z roku 2016. Tehdy jim v těsném souboji s Martinem Kočím o pouhou vteřinu uniklo vítězství mezi všemi dvoukolkami, letos již Filip s Honzou nenechali nikoho na pochybách a přesvědčivým a takticky vyzrálým výkonem tak nejenže obhájili svá prvenství ve třídě 6 a v hodnocení juniorů, ale dojeli si navíc i pro jasné prvenství mezi vozy kategorie 2WD.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovský bronz pro Jakeše s Ehlovou

foto

25. května 2017 • 16:30

Návrat na stupně vítězů zaznamenala smíšená posádka Mirek Jakeš – Marcela Ehlová při svém teprve druhém startu s vozem Ford Fiesta R5 týmu Orsák Rallysport. Na stupních vítězů v Jelení zahradě pod českokrumlovským zámkem se tak znovu po roce potkala s tovární dvojící Kopecký – Dresler, rychlejší než Mirek s Marcelou byli i druzí Pech s Uhlem na další fiestě R5.

žádný příspěvek celý článek »

Ondru Bisahu postretli na Krumlove technické problémy

foto

25. května 2017 • 12:30

Po vyše troch mesiacoch usadol opäť do pretekárskeho sedadla český jazdec Ondřej Bisaha. Spoločne so spolujazdcom Jirkom Hovorkom vyštartovali do 45. ročníka Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík racing díky Krajčovi a Obadalovi v Krumlově s poháry

foto

25. května 2017 • 11:00

V polovině května startovala Rally Český Krumlov, třetí podnik letošního velkého mistráku v rally. Na jih Čech vyrazil i Minařík racing a jeho dva soutěžní vozy. Petr Krajča i Milan Obadal si dojeli pro pohárová umístění.

žádný příspěvek celý článek »

David Soldát i K.I.T. racing vyšli v Krumlově na prázdno

foto

23. května 2017 • 13:00

Na třetí podnik letošního velkého mistráku v automobilových soutěžích Rally Český Krumlov přivezl otrokovický K.I.T. racing pouze jeden vůz. Do Peugeotu 208 R2 usedli letos podruhé David Soldát s Tomášem Brůžkem. Jihočeská dvojice měla ve třídě 6 jedenáct soupeřů a trať českokrumlovské rally považují za svou domácí. O to větší chuť měli David s Tomášem ukázat se svým fanouškům.

žádný příspěvek celý článek »

Konkurenceschopní bratři Szejové získali v Krumlově 18 bodů

foto

23. května 2017 • 10:00

MČR v rally má za sebou třetí podnik v Českém Krumově. Soutěž na rychlých, klikatých a uskákaných asfaltových cestičkách jihočeského kraje dokončilo 48 týmů. Mezi nimi vybojovali Jarek a Marcin Szejové sedmé místo v absolutní klasifikaci.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf s Rajnohou se vrací mezi elitu

foto

22. května 2017 • 16:00

Uplynulá 45. Rallye Český Krumlov byla pro Štajfa s Rajnohou návratem mezi elitní první pětku. Celkovým 5. místem zopakovali zdejší loňský výsledek, letos ovšem v silnější konkurenci vybojovaný na trati.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech s Petrem Uhlem druzí i v Českém Krumlově

foto

22. května 2017 • 15:30

V krásném letním počasí před zraky tisíců fanoušků odstartovaly v pátek posádky do 45. Rallye Český Krumlov. Nezvykle jednoznačná meteorologická předpověď pro tuto soutěž říkala, že sucho bude po oba dva dny, což se zde podařilo naposledy v roce 2012.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov pro Filipa Mareše s Janem Hlouškem

foto

22. května 2017 • 15:00

Téměř stylem start – cíl opanovali při Rallye Český Krumlov třídu 6 Filip Mareš s Janem Hlouškem. Zároveň se stali druhými letošními vítězi v rámci Peugeot Total Rally Cupu. Fantastický druhý den absolvoval také Rakušan Simon Wagner, což ho vyneslo na druhou příčku pohárového hodnocení a třídy 6. Třetí místo obsadili Tomáš Pospíšilík s Jiřím Strossem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Jörga Ullmanna

foto

22. května 2017 • 09:00

Třetím podnikem pokračovalo v jižních Čechách TrueCam mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Za pěkného jarního počasí se na Rallye Český Krumlov předváděl špičkový sport. Atmosféru si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vítězem 45. Rallye Český Krumlov (+ OHLASY)

foto

20. května 2017 • 19:05

Poslední zkouška letošní 45. Rallye Český Krumlov již jen definitivně potvrdila vítězství posádky Jan Kopecký - Pavel Dresler na Škodě Fabii R5. Druhou příčku vybojovali Václav Pech s Petrem Uhlem na Fordu Fiesta R5, se stejným vozem pak třetí místo získali Miroslav Jakeš s Marcelou Ehlovou. Přinášíme také poslední ohlasy z cíle rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist