www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 17 - Agrotec Rally Hustopeče (MČR+MSR)

Návrat do vinic

foto

4. července 2017 • 10:00

Kdo jednou usedl do rallyového speciálu, dá mi za pravdu, že po delší pauze se dostaví pocit svrKdo jednou usedl do rallyového speciálu, dá mi za pravdu, že po delší pauze se dostaví pocit svrbění rukou. A tak mi takhle v dubnu přišla sms od Vladimíra Barvíka „co kdybychom se jen tak pro oživení vzpomínek sklouzli třeba na Hustopečích?“.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče od Lukáše Urbaníka

foto

23. června 2017 • 16:00

V okolí moravských Hustopečí se uskutečnil čtvrtý podnik letošního TrueCam mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

IMAXX-ADV Rally team sa na Morave nestratil

foto

23. června 2017 • 09:00

Víkendovú súťaž u našich susedov na juhu Moravy značne skomplikovalo počasie a vytvorilo pre všetky naozaj ťažké podmienky. Celotýždňové krásne počasie sa pred štartom zmenilo a nastal meteo chaos. Predpovede počasia boli nejasné a pred prvými rýchlostnými skúškami nebolo vôbec jednoduché rozhodnúť, čo za pneumatiku obuť na súťažné vozidlo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče od Jörga Ullmanna

foto

22. června 2017 • 17:00

V okolí moravských Hustopečí se uskutečnil čtvrtý podnik letošního TrueCam mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Petronas Syntium Rally Hustopeče. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Červení mravenci v Hustopečích ovládli třídu 3

foto

22. června 2017 • 16:00

Martin Březík si úspěšnější premiéru v barvách rally týmu Červení mravenci nemohl přát. Hned při prvním startu s novým designem závodního Mitsubishi Lancer EVO IX vybojoval v Hustopečích historicky první vítězství pro košický rally team. Slovenská posádka Richard Pravda – Peter Hojnoš obhájila výborné umístění z květnové Rally Tatry a stejně jako v Popradu, i v Hustopečích si dojela pro poháry za 3. místo.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečský príbeh Vlada Hanuša

foto

22. června 2017 • 15:00

Vlado Hanuš nie je na Rally Hustopeče žiadny nováčik. Počas víkendu na spomínanej súťaži štartoval už po štvrtýkrát. Nie vždy sa však všetko podarí tak, ako by si človek predstavoval.

žádný příspěvek celý článek »

L Racing: Pekelne krásne Hustopeče

foto

22. června 2017 • 14:00

Nedávna rely s centrom v moravskom mestečku Hustopeče predviedla skutočné "jazdecké" trate a zamiešala karty nepredvídateľným počasím. Svoje si užili tiež posádky tímu L Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Marešova polosuchá zlatá sklizeň

foto

22. června 2017 • 13:00

Čtvrtá soutěž TrueCam mistrovství České republiky v rally, s centrem v jihomoravských Hustopečích, znamenala druhé letošní vítězství pro posádku Filip Mareš – Jan Hloušek startující v barvách Autoklub Peugeot Rally Talent. S vozem Peugeot 208 R2 zajeli nejrychleji v rovné polovině z 12 odjetých zkoušek a vítězstvím v obou etapách XIII. Agrotec Rally Hustopeče si zajistili plný bodový zisk nejen v kategorii 2WD, ale také ve třídě 6.

žádný příspěvek celý článek »

KL Racing s Kukom dvakrát piaty v Hustopečiach

foto

22. června 2017 • 11:00

Jediná spoločná slovensko-česká rally súťaž odštartovala počas uplynulého víkendu na Morave, v Hustopečiach. Na jej štarte sme mali možnosť sledovať aj dve posádky slovenského KL Racing Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Debnárová s víťazstvom v triede, ale aj odstúpením

foto

22. června 2017 • 10:00

Štvrté kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2017, ktoré sa konalo v moravských Hustopečiach, nevynechala ani naša jediná dámska rally posádka. A dobre urobila, za prvý deň si odviezla prvé miesto a plný počet bodov v triede 5.

žádný příspěvek celý článek »

Domácí stříbro pro hustopečskou alfu

foto

22. června 2017 • 09:00

Agrotec racing team má za sebou „domácí“ podnik českého šampionátu. Ten bývá, podle přísloví „doma není vždy posvícení“, vždy ošemetný a o tom se posádka Martin Rada – Jaroslav Jugas už v minulosti mnohokrát přesvědčila. Letos se jim podařilo závod zdárně dokončit, na domácích tratích získali druhé místo ve třídě 8.

žádný příspěvek celý článek »

Parádní hustopečský závěr Jakeše s Ehlovou

foto

21. června 2017 • 15:00

I na jihu Moravy se na stupních vítězů sešly stejné tři posádky jako v Českém Krumlově. Bronz pro Mirka Jakeše a Marcelu Ehlovou se však vzhledem ke konkurenci, která se letos sešla v Hustopečích, stal ještě cennějším výsledkem než v minulém závodě.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár po Hustopečiach: Keď nefunguje "medzičlánok"

foto

21. června 2017 • 13:00

Nedávna rely v Hustopečiach na Morave bola skutočnou zaťažkávajúcou skúškou nielen odvahy, ale aj vlastnej sebadôvery. Ak sa stratíte, je to väčšinou chyba spolujazdca. Keď sa však stratíte sám v sebe, je to ešte horšie. Aj takéto dni postretli uplynulý víkend Igora Drotára.

žádný příspěvek celý článek »

V Hustopečích Obadal, Tydlačková a Debnárová s poháry

foto

21. června 2017 • 12:00

Také na Hustopečích využily posádky vozy z dílny Minařík racing. Milan Obadal zvítězil ve třídě, Pavlína Tydlačková si odvezla ocenění za umístění ve třídě a dámském poháru, Michala Debnárová vyhrála páteční třídu, jen Lukáš Langmajer brzy odstoupil.

žádný příspěvek celý článek »

Lukášové Matěna s Hlaváčem v Hustopečích úspěšní

foto

21. června 2017 • 11:00

Byť má K.I.T. racing hustopečskou rally doslova za komínem, na tuto soutěž vyrazil pouze s jedním vozem. Přesto to byla mise úspěšná a to nejenom z pohledu dokončené soutěže, ale také z pohárových přírůstků. Lukášové Matěna s Hlaváčem stáli na stupních v každé etapě rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist