www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 17 - Rally Bohemia (MČR)

Přípravný trojboj Karla Kupce před Rally Rzeszów

foto

17. července 2017 • 18:00

Šumperský jezdec nerad opouští závodní sedačku a volant, a tak ani v pauze mezi Juniorským mistrovstvím Evropy nijak nezahálel. Po dvou ostrovních soutěžích na Azorech a Kanárech byla dvouměsíční přestávka, kterou si Karel spolu s Ondřejem Krajčou vyplnili českým trojlístkem, neboli závody v Hustopečích, Radouni a Mladé Boleslavi.

žádný příspěvek celý článek »

Bohemiácké Waterloo pro Obadala, Daňhela a Krajču

foto

10. července 2017 • 08:00

Tři vozy Renault přivezl Minařík racing do dějiště pátého závodu velkého českého mistráku v rally do Mladé Boleslavi. S nadsázkou by se dalo říci, že všem třem posádkám stačil rozpis pouze na první etapu. Závěrečná zkouška sobotní části Rally Bohemia se totiž stala konečnou pro Milana Obadala, Vlastimila Daňhela i Petra Krajču.

žádný příspěvek celý článek »

Prověrka psychické odolnosti

foto

10. července 2017 • 01:00

Zatímco účast na jednodenních sprintech přináší Martinu Vlčkovi a Jindřišce Žákové jeden úspěch za druhým, ve „velkém“ šampionátu se jim stále nedaří naskočit na vlnu uvolněných výkonů z druhé poloviny loňské sezony. Po defektu pneumatiky na Valašce, laborování s nastavením na Šumavě a jezdecky protrápeném Krumlově si na následujících dvou soutěžích vypili kalich hořkosti až do dna – v Hustopečích i na Bohemii totiž hned po startu rozšířili seznam odstoupených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšný víkend pro Mogul Racing Team na Rally Bohemia

foto

7. července 2017 • 17:00

Rally Bohemia je považována za jednu z nejslavnějších automobilových soutěží v České republice a právě na téhle rally se podařilo dosáhnout skvělého výsledku posádce Jan Černý - Petr Černohorský. V rámci toho podniku také znovu usedl za volant Roman Kresta, který dokázal, že je stále skvělý jezdec a hlavně, že má neustále obrovskou základnu fanoušků.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot 206 WRC Štěpána Vojtěcha v cíli Rally Bohemia

foto

7. července 2017 • 15:00

Hlavně se dobře svézt, pobavit sebe i diváky a dokončit soutěž bez vážnějších technických problémů, to bylo před startem Rally Bohemia přání Štěpána Vojtěcha, který se na českých soutěžích v dnešní době již objevuje jen sporadicky. Dříve velmi aktivní a úspěšný soutěžní jezdec si dnes už bez tlaku na výsledek rallye užívá a vzpomíná na slavnou dobu vozů WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Jakeš s Ehlovou na Bohemii: „Je třeba bojovat, i když se nedaří“

foto

7. července 2017 • 12:00

Když se sejde tolik problémů, jako o minulém víkendu v Mladé Boleslavi, musí nakonec i se šestým místem panovat spokojenost. Zisk cenných bodů do tabulky mistrovství, udržení pozice v průběžném pořadí M ČR plus další najeté kilometry a získané zkušenosti s fiestou R5 – to vše patří k pozitivům, které si odváží tým okolo Mirka Jakeše a Marcely Ehlové ze 44. ročníku Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Lukáše Urbaníka

foto

7. července 2017 • 11:00

V okolí Mladé Boleslavi se na přelomu června a července uskutečnil pátý podnik letošního TrueCam mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Rally Bohemia. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. druhý na Rallye Bohemia

foto

7. července 2017 • 10:00

Při pátém startu v mistrovství České republiky posádka EuroOil – invelt teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel vybojovala opět druhou příčku na stupních vítězů. Ze slavné Rallye Bohemia si tak plzeňská dvojice odváží cenné body a stejná příčka jim patří i v průběžném hodnocení MČR.

žádný příspěvek celý článek »

Není vždy posvícení...

foto

7. července 2017 • 09:00

Sice v cíli a s důležitým bodovým ziskem, ale rovněž se spoustou problémů a nepříjemných situací. Taková byla Bohemka pro hustopečskou posádku Martin Rada – Jaroslav Jugas.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeoty 208 R2 ovládly Rally Bohemia

foto

6. července 2017 • 10:00

Přední posádky letošního premiérového ročníku Peugeot Total Rally Cupu v České republice opanovaly Rally Bohemia. Filip Mareš s Janem Hlouškem dominovali na soutěži s centrem v Mladé Boleslavi mezi vozy s jednou poháněnou nápravou (2WD), druhé místo obsadili Rakušané Simon Wagner a Gerald Winter. Stejné bylo i umístění ve třídě 6.

žádný příspěvek celý článek »

Bratři Szejové na Rally Bohemia těsně pod stupni vítězů

foto

5. července 2017 • 16:00

Pátá soutěž mistrovství ČR v rally 2017 se ukázala být těžkou výzvou. Vše souviselo nejen s tradičně sportovně hodnotnými rychlostními zkouškami, ale zejména s velmi nestálým a nevyzpytatelným počasím. Fanoušci, kteří se sešli podél tratí Rally Bohemia, si tak nemohli stěžovat na nedostatek adrenalinových zážitků.

žádný příspěvek celý článek »

Nová posádka křtěná vodou a blátem

foto

5. července 2017 • 15:00

Rally Bohemia otevřela druhou polovinu TrueCam MČR 2017 v rallye a nově složená posádka v ní skončila na stejné příčce, na jaké do ní odstartovala. Průběh víkendové soutěže byl ale vzhledem k počasí mnohem zajímavější se sladkou finálovou tečkou.

žádný příspěvek celý článek »

Břetislav Enge - Lucie Engová obhájili vítězství na Rally Bohemia Historic

foto

5. července 2017 • 14:00

Posádka Břetislav Enge - Lucie Engová na Škodě 130 LR podruhé zvítězilav absolutní klasifikaci Rally Bohemia Historic, a to pouze o dvě desetiny sekundy před Stanislavem Budilem – Petrem Vejvodou na BMW 2002 TI. Model Škoda 130 LR si tak připsal na Bohemii již čtvrté vítězství v MČR HA v řadě.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý na stupních vítězů Rally Bohemia

foto

4. července 2017 • 11:00

Rally Bohemia je považována za jednu z nejslavnějších automobilových soutěží v České republice a právě na téhle rally se podařilo dosáhnout skvělého výsledku dvojici Jan Černý – Petr Černohorský, která startovala se škodou Fabia R5 v barvách týmu Mogul Škoda ACA Racing.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký a Dresler si pojistili zisk třetího titulu mistrů republiky

foto

3. července 2017 • 10:30

Jan Kopecký s Pavlem Dreslerem (CZ/CZ) vyhráli pro značku Škoda potřetí v řadě domácí Rally Bohemia. Po pěti vítězstvích v letošní sezóně v pěti odjetých soutěžích mistrovství České republiky (MČR) již nikdo nemůže tovární posádku týmu Škoda Motorsport bodově předstihnout. Kopecký tohoto vítězství dosáhl před tisícovkami nadšených fanoušků a zaměstnanců automobilky Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

toplist