www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 17 - SVK Rally Příbram (MČR)

Trojanovo 11. přikázání: Příbram dobrá, všechno dobré!

foto

25. října 2017 • 08:00

Příbram. Město, které je pro mnohé charakteristické uranovými doly a fotbalovým klubem schopným zachránit se na poslední chvíli v lize díky nečekaným výsledkům, nad nimiž fandům zůstává rozum stát. To rallyový faoušek toto středočeské město vnímá jako líheň jezdců a spolujezdců, bez kterých by tratě českých rally významně ztratily na své atraktivitě, ale především jako centrum soutěže, která již tradičně zakončuje domácí šampionát.

žádný příspěvek celý článek »

Povedlo se, vyhráli jsme a jsme vicemistři

foto

20. října 2017 • 15:00

Václav Kopáček s Barborou Rendlovou poslední důležitý úkol sezóny zvládli výtečně a Rally Příbram ve své třídě 3 suverénně ovládli. Své soupeře posádka týmu Duck Racing v AČR porazila na všech rychlostních zkouškách a vůz Subaru Impreza WRX STI dovezla do cíle dokonce na šesté příčce absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z SVK Rally Příbram od Dalibora Benycha

foto

16. října 2017 • 16:00

Posledním podnikem letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla tradiční SVK Rally Příbram. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z SVK Rally Příbram od Jörga Ullmanna

foto

15. října 2017 • 20:00

Posledním podnikem letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla tradiční SVK Rally Příbram. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Nekvapil s Koscelníkem - nejrychlejší dvoukolka v Příbrami

foto

13. října 2017 • 12:00

Ač původně neměla posádka Lukáš Nekvapil – Roman Koscelník start v Příbrami zaškrtnutý, do závodu se přihlásila a na cílové rampě toho rozhodně nelitovala. Vedle poháru pro nejrychlejší posádku ve třídě 6 si totiž odvezla i cenný skalp v podobě nejrychlejších dvoukolkářů. A to je před posledním sprintem rozhodně hozená rukavice soupeřům.

žádný příspěvek celý článek »

Baller s Krajčou premiéru s dvěstěosmičkou zvládli

foto

13. října 2017 • 11:00

Posádka Stavby-Baller s.r.o. týmu ve složení Zbyněk Baller a Ondřej Krajča se představila v rámci Rally Příbram s novým vozem Peugeot 208 R2, který připravuje a pronajímá H &M Racing. Moravský tým má za sebou dlouholeté zkušenosti v oblasti rallye a nyní se rozhodl nabízet k pronájmu dva nové vozy francouzské značky.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Vopatřil krůček od prvenství v Lenz Adam Cupu

foto

13. října 2017 • 10:00

Dvě hodnocené etapy SVK Rally Příbram nabídly podle očekávání dramatické souboje. Nejblíže celkovému vítězství v Lenz Adam Cupu 2017 je aktuálně Martin Vopatřil, který s Michalem Večerkou odjížděli z Příbrami s jedním druhým místem a prvenstvím z nedělní etapy. V sobotu naopak zvítězil Patrik Brtníček, ale nedělní havárií přišel o možnost Vopatřila v pohárovém hodnocení ještě atakovat.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z SVK Rally Příbram od Lukáše Kužela

foto

13. října 2017 • 08:00

Posledním podnikem letošního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla tradiční SVK Rally Příbram. Průběh této soutěže si můžete připomenout prostřednictvím fotografií od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Kužela.

žádný příspěvek celý článek »

Pech stříbrný i v Příbrami

foto

10. října 2017 • 19:00

Posledním mistrovským závodem rallyové sezóny byla o uplynulém víkendu Rallye Příbram. Václav Pech s Petrem Uhlem zde dokázali dojet na druhém místě stejně jako na většině letošních soutěží a nakonec i v celém šampionátu. EuroOil - invelt team se na Příbram pečlivě připravoval a netajil se přáním připsat jejich Fiestě R5 konečně vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Na závěr sezony bedna

foto

10. října 2017 • 18:40

TrueCam MČR 2017 je minulostí, poslední kapitolu velkého českého mistrovství napsala Rally Příbram. Klokočka Škoda Czech National Teamu se podařilo v závěru sezony vystoupat na stupně vítězů, Štajf se Skácelovou získali poháry za absolutní bronz, druhé místo ve třídě 2 a navrch zlato ve smíšených posádkách.

žádný příspěvek celý článek »

Výborné tempo a etapa zakončená na pódiu

foto

10. října 2017 • 18:15

SVK Rally Příbram nejen byla posledním sedmým podnikem Mistrovství ČR, ale uzavřela i celou sezónu dvoudenních podniků na českých tratích. Navíc se příbramská soutěž proměnila ve velmi těžkou výzvu.

žádný příspěvek celý článek »

38. SVK Rally Příbram: Jan Dohnal obhájil loňské prvenství

foto

8. října 2017 • 19:40

Vítězství na závěrečné soutěži TrueCam MČR v rally 2017, kterou byla 38. SVK Rally Příbram, vybojovala dvojice Jan Dohnal - Michal Ernst na Fordu Focus WRC. Druhou příčku získali Václav Pech s Petrem Uhlem na Fordu Fiesta R5, třetí pak Vojtěch Štajf s Markétou Skácelovou na Škodě Fabia R5.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Příbram - poslední výzva výjimečné sezóny bratří Szejů

foto

6. října 2017 • 11:35

Mílovými kroky se blíží finále Mistrovství ČR v rally, centrum posledního závodu bude zasazeno do okolí bývalého hornického města Příbram. Asi 35 tisícové město, které leží na východ od Plzně, je tradiční základnou českého rallysportu a Rally Příbram patří k závodům, které jsou pověstné nejvyššími rychlostními průměry ze všech českých soutěží.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Shiraz a Croatia pomohla Štajfa udržet v tempu

foto

6. října 2017 • 11:00

Finále domácího TrueCam MČR 2017 se blíží a posádka Štajf-Skácelová se ve Fabii R5 vrací na české tratě. Po smutném konci na Barum Rally si chtějí spravit chuť a přiblížit se loňskému skvělému umístění v Rally Příbram.

žádný příspěvek celý článek »

První už nebudeme, ale bojujeme dál

foto

6. října 2017 • 10:50

Václav Kopáček s Barborou Rendlovou sice po technických potížích přišli na zlínské Barum rally o šanci získat letošní titul mistrů republiky ve třídě 3, přesto neztrácejí motivaci. Na nadcházející Rally Příbram chtějí opět bojovat o nejvyšší příčky a zejména si trochu napravit svou chuť do závodění.

žádný příspěvek celý článek »

toplist