www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 17 - Ageus Rallysprint Kopná (RSS)

Michal Červenka – Martin Ševčík: Poprvé s R2

foto

25. dubna 2017 • 17:00

Premiérový ročník výstavy automobilů a motocyklů CZECH DRIVE proběhne v samotném centru Zlína v sobotu 29. dubna. Diváci zde uvidí během motoristického svátku nablýskané automobily a motocykly na výstavním prostoru v parku Svobody u zámku.

žádný příspěvek celý článek »

Pohár Pirelli odstartoval do nové sezony v RSS soutěží Ageus Rallysprint Kopná

foto

23. dubna 2017 • 20:00

Rallysprint Kopná je jedním z nejoblíbenějších sprintrally v České republice, a proto není divu, že jeho opětovné zařazení do kalendáře soutěží sezony 2017 bylo velmi pozitivně přijato. Právě na Ageus Rallysprint Kopná odstartoval Pohár Pirelli v rally v sezoně 2017 v jednodenních rallysprintech.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Ageus Rallysprint Kopná od Dalibora Benycha

foto

14. dubna 2017 • 10:00

Zahajovacím podnikem RI Okna Rallysprint série a poháru 2+ byla Ageus Rallysprint Kopná, která se do kalendáře českých soutěží vrátila po dvouleté pauze. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčákova bronzová cesta přes Vlčkovou

foto

14. dubna 2017 • 09:00

Zádveřice, Hvozdná, Všemina či Trnava. To jsou jen některá z kultovních míst, kudy procházela trať letošního ročníku Ageus Rallysprintu Kopná. Pro Vlčáka měl zvláštní nádech zejména průjezd obcí Vlčková, který otevíral náročnou rychlostní zkouškou Kameňák. Nejen, že se tu z pochopitelných důvodů mohl cítit jako doma, ale dvěma solidními časy z této zablácené „erzety“ výrazně přispěl i ke svému třetímu místu v konečné klasifikaci soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Z bahnité Kopné vydoloval Krajča stříbro a Mika pátý flek

foto

13. dubna 2017 • 16:00

Za vysloveně domácí soutěž může považovat Minařík Racing Ageus Rallysprint Kopná. Nejenom, že v organizačním výboru je téměř celá rodina Minaříků, ale také trať rychlostních zkoušek vede před branami garáží týmu. Na Kopnou byly připraveny tři vozy ze slušovického týmu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Ageus Rallysprint Kopná od Jörga Ullmanna

foto

12. dubna 2017 • 23:00

Zahajovacím podnikem Rallysprint série a poháru 2+ byla Ageus Rallysprint Kopná, která se do kalendáře českých soutěží vrátila po dvouleté pauze. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězství v Lenz Adam Cupu zůstalo doma

foto

12. dubna 2017 • 15:00

Ageus Rallysprint Kopná odstartoval nejen sezonu jednodenních závodů, ale zároveň byl úvodním podnikem poháru vozů Opel Adam Cup, který se letos jede pod oficiálním názvem Lenz Adam Cup 2017. Na blátivých a uklouzaných tratích kolem Slušovic se nakonec radovaladomácí dvojice Martin Vopatřil – Miroslav Drmla. Z pěti posádek na startu spatřily cíl tři.

žádný příspěvek celý článek »

K.I.T. Racing s Firlou a Červenkou na Kopné úspěšný

foto

11. dubna 2017 • 19:00

Dvě posádky využily soutěžní vozidla připravované v dílnách K.I.T. Racing k úvodnímu sprintu letošní sezony – Ageus Rallysprint Kopná 2017. Lumír Firla s Mitsubishi obsadil celkové 9. místo a debutant v týmu Michal Červenka dokončil závod v rallsprint sérii na 12. příčce.

žádný příspěvek celý článek »

Fabrika s Fabiánem úspěšní i na Kopné

foto

11. dubna 2017 • 17:00

Také druhý start v letošní sezóně s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX proměnili Adam Fabrika s Martinem Fabiánem v úspěšně zakončenou misi. Na Ageus Rallysprint Kopná dojeli na 20. místě v absolutní klasifikaci a 11. místě v kategorii P2+.

žádný příspěvek celý článek »

Na Kopné se radovali z vítězství Kostka a Smékal

foto

11. dubna 2017 • 10:00

Tomáš Kostka s Ladislavem Kučerou na voze Škoda Fabia R5 se stali absolutními vítězi XXIII. AGEUS Rallysprint 2017 ve Slušovicích. Dvaatřicetiletý zlínský jezdec dosáhl na Kopné třetí výhry a slaví zlatý hattrick. Populární Kopná se vrátila na soutěžní scénu po dvouleté odmlce a byla úvodním podnikem šestidílného sériálu RI OKNA Rallysprint Série, kde slavila prvenství smíšená posádka Egon Smékal, Petra Němcová jedoucí na voze Citroën DS3 R3T.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Ageus Rallysprint Kopná od Lukáše Urbaníka

foto

11. dubna 2017 • 09:00

Zahajovacím podnikem Rallysprint série a poháru 2+ byla Ageus Rallysprint Kopná, která se do kalendáře českých soutěží vrátila po dvouleté pauze. Průběh soutěže si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Kostka s Rufa Sport Teamom víťazom Ageus Rallysprint Kopná 2017

foto

10. dubna 2017 • 10:00

Rallysprint Kopná sa do seriálu českých rallysprintových podujatí vrátilo po ročnej prestávke ako otváracie kolo šesťdielneho seriálu. Na štarte mali možnosť diváci sledovať viac ako deväťdesiat súťažných posádok. Medzi favoritov už pred štartom podujatia patrila aj posádka jazdiaca s podporou slovenského Rufa Sport Teamu, Tomáš Kostka – Ladislav Kučera jazdiaca na vozidle Škoda Fabia R5 slovenského MM Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem RSS na Kopné se stal Smékal, absolutně Kostka

foto

8. dubna 2017 • 19:00

Absolutními vítězi 23. Ageus Rallysprintu Kopná 2017 se stala domácí dvojice Tomáš Kostka - Ladislav Kučera na voze Škoda Fabia R5. Klasifikaci Rallysprint Série, jejíž úvodní dějství se odehrávalo na klasických rychlostních testech v okolí Slušovic, ovládla posádka Egon Smékal - Petra Němcová na Citroenu DS3 R3T.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Vraj před prvním závodem sezóny

foto

7. dubna 2017 • 10:00

V loňské sezóně Petr Vraj opanoval svou třídu 18 i skupinu 14-18, když všechny starty s Favoritem proměnil ve vítězství. Co chystá pro letošní sezónu jsme se ho zeptali před startem rallysprintu Kopná.

příspěvků: 1 celý článek »

Nejrychlejší posádka u penzionu Kopná získá slivovici

foto

6. dubna 2017 • 21:50

V itineráři AGEUS Rallysprint 2017 najdeme rychlostní zkoušku s názvem Kopná, která nechyběla ani při jednom z předchozích dvaadvaceti odjetých ročníků rallysprintu v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty. Tento základní stavební kámen trati nebude chybět ani při letošním třiadvacátém ročníku.

žádný příspěvek celý článek »

toplist