www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 17 - Rally Vyškov (RSS)

Krátká Kopná a pohodový Vyškov

foto

23. května 2017 • 09:00

Nadpis velmi krátce shrnuje účinkování Petra Vraje a Jana Mikulíka v soutěžích doposud odjetých v aktuálním ročníku Rallysprintsérie. Do sezóny vstoupila posádka s novými partnery a novým bojovým zbarvením svého Favorita. První ostrý start je čekal na Ageus rallysprintu jak se nově jmenuje někdejší Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

Prokletí jménem Račice zlomeno

foto

15. května 2017 • 08:00

Stejně jako Šumava, ani Rally Vyškov dlouho ve „Vlčákově“ statistice nepatřila k úspěšným závodům. Při prvním startu v roce 2007 zde se subaru ujel jen několik kilometrů, aby ho hned v první vesnici, konkrétně v Račicích, zradil motor. O tři roky později se na vyškovský start vrátil s lancerem, ale kvůli poruše brzd po račickém skoku skončilo jeho vystoupení hodně divoce vyhlížejícím výletem mimo trať.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Jörga Ullmanna

foto

13. května 2017 • 09:00

Druhým podnikem pokračoval na východ od Brna letošní ročník Rallysprint série a zároveň poháru 2+. Za pěkného jarního počasí se na Rally Vyškov sešla velice zajímavá sestava posádek, která divákům nabídla nevšední podívanou. Atmosféru si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Nekvapil s Koscelníkem ve Vyškově opět s pohárem

foto

11. května 2017 • 13:00

Rally Vyškov může považovat tišnovská posádka Lukáš Nekvapil – Roman Koscelník za svou takřka domácí, neboť do centra dění to mají přes tři kopečky a čtyři potůčky. Znalost rychlostních zkoušek na Hané tudíž hovořila v jejich prospěch. Lukyn s Romanem startovali v minulosti na vyškovsku třikrát a s pohárovým umístěním to mají na střídačku.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Vyškově Mika, Krajča a Tydlačková s poháry

foto

10. května 2017 • 17:00

Čtyři vozy ze slušovické dílny Minařík racing se postavily na start druhého sprintu letošní sezóny – Rally Vyškov. Pavel Mika bral pohár za 3. místo ve třídě, Petr Krajča ve své třídě zvítězil a Pavlína Tydlačková byla klasifikována na 2. místě v dámském poháru. Lukáš Langmajer dokončil sprint na 5. příčce ve třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Hanuš s Pohárom organizátora a siedmym miestom z Vyškova

foto

10. května 2017 • 14:00

Druhé kolo tohtoročnej českej rallysprint série konajúce sa vo Vyškove, využila posádka slovenského VH Autoracing Teamu, Vlado Hanuš – Milan Timko na ďalšie zbieranie skúseností s novým Fordom Fiesta R5. Výsledkom bolo siedme miesto absolútneho poradia, ale aj víťazstvo v rámci súťaže Pohár organizátora.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Jany Holcrové

foto

10. května 2017 • 09:00

Druhým podnikem pokračoval na východ od Brna letošní ročník Rallysprint série a zároveň poháru 2+. Za pěkného jarního počasí se na Rally Vyškov sešla velice zajímavá sestava posádek, která divákům nabídla nevšední podívanou. Atmosféru si můžete připomenout prostřednictvím snímků naší stálé redakční spolupracovnice Jany Holcrové.

žádný příspěvek celý článek »

Lumír Firla a David Soldát za K.I.T. racing byli ve Vyškově úspěšní

foto

9. května 2017 • 13:00

K.I.T. racing měl své zastoupení i na druhém sprintu letošní sezóny ve Vyškově. Obě posádky byly úspěšné, byť tentokrát poháry „necinkly“. Lumír Firla obsadil celkově 5. místo a David Soldát byl klasifikovaný na 15. místě ve třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Lenz Adam Cup: Drama do posledních metrů

foto

9. května 2017 • 12:00

Určitě máme v živé paměti loňské mini souboje mezi Kamencem a Tomaszczykem. Něčeho podobného se zřejmě dočkáme i letos. Bitvy vozů Opel Adam Cup při Rally Vyškov byly nesmírně dramatické. Vítězem druhého klání Lenz Adam Cupu 2017 se stala domácí dvojice Patrik Brtníček – Rudolf Kouřil. Tandem Martin Vopatřil – Miroslav Drmla na ně ovšem ztratil pouhé dvě sekundy… Cíl vyškovské soutěže spatřilo všech pět dvojic, které se postavily na start.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vyškov od Dalibora Benycha

foto

9. května 2017 • 09:00

Druhým podnikem pokračoval na východ od Brna letošní ročník Rallysprint série a zároveň poháru 2+. Za pěkného jarního počasí se na Rally Vyškov sešla velice zajímavá sestava posádek, která divákům nabídla nevšední podívanou. Atmosféru si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Vlček vyhrál Rally Vyškov

foto

8. května 2017 • 22:00

Po napínavém souboji s Romanem Odložilíkem vyhrál letošní ročník Rally Vyškov Martin Vlček. Tento souboj z drobného povzdálí sledoval i Jaromír Tarabus, který nakonec po odstoupení Odložilíka skončil o pět vteřin druhý.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Rally Vyškov

foto

11. dubna 2017 • 20:00

Sezóna Rallysprint série byla zahájena o uplynulém víkendu, už se ale pomalu hlásí také druhý díl tohoto seriálu, kterým bude tradiční Rally Vyškov. Ta se letoš uskuteční o prvním květnovém víkendu a organizátoři v těchto dnech vydali zvláštní ustanovení.

žádný příspěvek celý článek »

toplist