www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 17 - The Most Rally (RSS)

Zajíci se počítají až po honu

foto

12. června 2017 • 12:00

Ve znamení 100% spolehlivosti pokračuje letošní sezona Martina Vlčka a Jindřišky Žákové. Ze šesti startů viděli cíl šestkrát a v obou českých seriálech aspirují na umístění v první pětce. Zdaleka ne vždy se situace vyvíjí podle jejich představ, důležitou součástí jejich taktiky je však trpělivost, která se jim v celkovém součtu velice vyplácí.

žádný příspěvek celý článek »

Nejmladší Semerád úspěšně vstoupil do světa rallysportu

foto

12. června 2017 • 11:00

O uplynulém víkendu absolvoval svůj první start v automobilových soutěžích Petr Semerád, syn známého Josefa Semeráda. První červnový víkend byl velmi významným pro teprve šestnáctiletého Petra Semeráda. Nejmladší ze známé závodnické rodiny Semerádů do té doby závodil úspěšně na okruzích, ale asi bylo jen otázkou času nežsi syn Josefa Semeráda a bratr Martina Semeráda taktéž vyzkouší závody rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z The Most Rally od Jörga Ullmanna

foto

7. června 2017 • 08:00

Na mosteckém autodromu a hlavně v oblasti Krušných hor se o uplynulém víkendu uskutečnila mistrovská premiéra The Most Rally, která byla premiérově zařazena do Rallysprint série i poháru 2+. Atmosféru si můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Radomír Kupec s Ondrou Krajčou vítězi RSS v Mostě

foto

6. června 2017 • 13:00

Do třetice všeho dobrého, vyšlo to … tak by se dalo charakterizovat počínání třiadvacetiletého Radomíra Kupce v rallysprintové sérii. Šumperský jezdec má letos za sebou tři starty a vždy sahal po bedně v RSS. Na Kopné skončil ještě „bramborový“ když na třetího v dvoukolkách Dohnala ztrácel 15,2 vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Lumír Firla i Petr Semerád v Mostě těsně pod bednou

foto

6. června 2017 • 12:00

Na třetí sprint letošní sezony The Most Rally přivezl Otrokovice K.I.T. racing tým dva soutěžní vozy. Mitsubishi Lancer EVO IX byl připraven pro Lumíra Firlu se Zdeňkem Jůrkou, a s Peugeotem 208 R2 zažil křest v automobilových soutěžích teprve šestnáctiletý Petr Semerád, kterého navigoval Petr Těšínský.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Semerád – mladá štika v rallyovém rybníce

foto

5. června 2017 • 23:00

O tom, že jablko nepadá daleko od stromu, se již napovídalo a napsalo hodně. Svůj díl by klidně mohl přidat i šestnáctiletý Petr Semerád. Jeho táta i starší bracha si v české rally své jméno udělali a teď je řada na Petrovi. A pokud mu to půjde tak, jako v Mostě, máme se na co těšit.

žádný příspěvek celý článek »

Mostecké rally vévodily vozy Ford Fiesta R5, zvítězili Vlček se Žákovou

foto

5. června 2017 • 14:00

Sobotnímu závodu The Most RALLY #2, který se jel o mistrovské body už jako součást RI Okna Rallysprint série vypsané Autoklubem ČR, dominovaly vozy Ford Fiesta R5. Z vítězství v absolutním pořadí s tímto speciálem se radovala posádka Martin Vlček – Jindřiška Žáková, o 23 vteřin za nimi zaostal Jaromír Tarabus s Danielem Tunkrátem se stejnou technikou.

žádný příspěvek celý článek »

Mostecká rally má šest vyhrazených míst pro diváky, dvě z nich na polygonu

foto

2. června 2017 • 09:40

Závod The Most RALLY #2, který se jede v sobotu 3. června o mistrovské body už jako součást RI Okna Rallysprint série vypsané Autoklubem ČR, má šest vyhrazených míst pro diváky. Dvě z nich pořadatel situoval podél uzavřeného okruhu na polygonu v areálu mosteckého autodromu, který bude dějištěm úvodní a šesté rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na The Most Rally

foto

28. května 2017 • 09:30

O prvním červnovém víkendu se uskuteční druhý ročník The Most Rally, který bude poprvé zařazen do Rallysprint série a Poháru 2+. Organiátoři soutěže v těchto dnech vydali seznam přihlášených posádek, který je poznamenaný nedůvěrou posádek v podnik po loňském vyřazení z RSS.

žádný příspěvek celý článek »

Mosteckou rally zahájí tradičně slavnostní start na 1. náměstí

foto

25. května 2017 • 14:10

V pátek 2. června v 17:00 hodin se mostecké 1. náměstí stane svědkem slavnostního startu závodu The Most RALLY #2, který se jede o mistrovské body už jako součást Rallysprint série vypsané Autoklubem ČR. Akce tak naváže na tradici předchozích dvou ročníků soutěže. Každého jezdce, spolujezdce a jejich techniku od nejmodernějších speciálů kategorie WRC a R5 až po historické vozy představí na startu moderátor a DJ Lukáš Budai.

žádný příspěvek celý článek »

Obce byly k uspořádání The Most Rally vstřícné, patří jim dík

foto

24. května 2017 • 10:00

Automobilová rally je specifickou sportovní disciplínou, a to vzhledem k místu jejího konání. Zatímco většina odvětví sportu se odehrává v uzavřených prostorách, tedy na stadionech, v halách či specializovaných areálech, rally při rychlostních zkouškách využívá běžné silnice a cesty v otevřené krajině, a to často i komunikace ve městech či obcích. Soutěž tak přímo ovlivňuje život obyvatel takto dotčených lokalit.

žádný příspěvek celý článek »

Na The Most Rally je možné se hlásit až do úterní půlnoci

foto

22. května 2017 • 13:10

Pořadatel závodu The Most Rally #2, který se jede 2. a 3. června jako Rallysprint série Autoklubu ČR, prodloužil termín podávání přihlášek pro posádky vozů do úterý 23. května do 23:59 hodin. Zohlednil tak aktuální situaci týmů, které před víkendovou Rallye Český Krumlov ještě nevěděly, v jakém stavu bude po soutěži jejich technika, a zda se tedy budou moci zúčastnit mosteckého rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšné rallyové posádky si rozdělí odměnu 60 tisíc korun

foto

17. května 2017 • 17:00

Pořadatel závodu The Most Rally #2, který se jede 2. a 3. června už jako součást Rallysprint série vypsané Autoklubem ČR, odmění jeho nejúspěšnější účastníky. Původně prize money měly získat jen tři nejúspěšnější posádky v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

FAS AČR schválila zvláštní ustanovení pro podnik Rallysprint série mosteckého autodromu

foto

13. dubna 2017 • 14:00

Společnost Autodrom Most získala povolení upořádat závod The Most Rally #2, který je součástí RI Okna Rallysprint série. Zvláštní ustanovení pro závod, který se pojede v areálu mosteckého autodromu a po okolních silnicích v oblasti Krušných hor v sobotu 3. června, schválila Federace automobilového sportu Autoklubu ČR (FAS AČR). Posádky se k účasti v tomto podniku mohou přihlásit zde.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšné rallyové posádky si i letos rozdělí odměnu

foto

16. března 2017 • 13:00

Stejně jako v loňském roce také letos pořadatel závodu The Most RALLY, který se jede 2. a 3. června už jako součást Rallysprint série vypsané Autoklubem ČR, odmění jeho nejúspěšnější účastníky. První tři posádky v absolutním pořadí si rozdělí 30 tisíc korun. Vítězná dvojice si odveze prémii 15 tisíc korun, jezdec s navigátorem na druhém místě 10 tisíc korun, bronzové posádce pak náleží 5 tisíc korun.

žádný příspěvek celý článek »

toplist