www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

RSS 17 - Bonver - Partr Rally Vsetín (RSS)

Podpořte Radomíra Kupce

foto

15. prosince 2017 • 16:00

Při říjnové Rally Vsetín byl při nehodě vážně zraněn talentovaný český soutěžní jezdec Radomír Kupec. Jeho léčba probíhá pomalými krůčky, ale úspěšně. Čeká jej však dlouhá rekonvalescence a v souvislosti s tím byl zřízen transparentní účet, prostřednictvím kterého je možné na jeho léčbu a rekonvalescenci přispět.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Horák s Karlem Zapletalem čtvrtí nejrychlejší v rallysprintu 2017

foto

13. listopadu 2017 • 08:00

Olomoucká dvojice Michal Horák s Karlem Zapletalem se dali dohromady na začátku sezony. V autě jim to klapalo a moc nechybělo, aby dosáhli na cenný skalp v podobě „bedny“ v RSS. I tak se posádka těší z 2.místa ve třídě 6 a čtvrtého místa v celkové klasifikaci rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

K.I.T. racing ve Vsetíně třikrát úspěšný

foto

23. října 2017 • 08:00

Na závěrečném sprintu letošní sezóny Bonver Partr Rally Vsetín byl otrokovický K.I.T. racing tým zastoupen čtyřmi vozy. Cílovou rampou nakonec projely tři a to pod vedením Lumíra Firly, Radima Vavříka a Michala Červenky. Černý Petr zůstal v rukou Vlastimila Neumanna.

žádný příspěvek celý článek »

Smutný Vsetín pro Lukáše Nekvapila a Romana Koscelníka

foto

22. října 2017 • 18:00

S velkým výsledkem v zádech z Příbrami a nabuzeni do boje o konečné druhé místo v rallysprint sérii, přijeli do Vsetína Lukáš Nekvapil s Romanem Koscelníkem. Nakonec aleposádkaodjížděla smutná a zklamaná.

žádný příspěvek celý článek »

VH Autoracing Team po dvoch rally súťažiach

foto

20. října 2017 • 14:00

Vlado Hanuš spoločne s vozidlom Ford Fiesta R5 a novou spolujazdkyňou Karolínou Jugasovou absolvovali dvojicu rally súťaží. Každá z nich bola zaradená do iného šampionátu a každá bola úplne iná.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Mika, Petr Krajča i Pavlína Tydlačková ve Vsetíně na stupních

foto

20. října 2017 • 13:00

Na závěrečný rallysprintový podnik Bonver – Partr Rally Vsetín připravil slušovický Minařík racing tři vozy a všechny tři posádky s nimi dojely pro umístění na stupních vítězů. Pavel Mika si odvezl pohár za 3. místo ve třídě 5, Petr Krajča ovládl „osmičky“ a Pavlína Tydlačková dokončila sprint na 2. místě v Dámském poháru.

žádný příspěvek celý článek »

Do Příbrami s leteckými průkazy, do Vsetína pro titul

foto

19. října 2017 • 13:00

Když se ve druhém čísle časopisu Rally nechal Martin Vlček slyšet, že letos absolvuje dva, maximálně tři podniky Poháru 2+, začínali si jeho soupeři mnout ruce. Úvod rallysprintové sezony však s těmito plány zamíchal. Na Kopné i ve Vyškově si dvojice Svarmetal Motorsportu užila vyrovnaný souboj s posádkou Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát a při vidině pokračování této zajímavé přetahované začali členové týmu plánovat i další rallysprintové starty.

žádný příspěvek celý článek »

Slibná premiéra Abarthu na vsetínské soutěži

foto

17. října 2017 • 12:00

Dlouho očekávaná česká premiéra Abarthu 124 Rally ve specifikaci R-GT se stala o víkendu skutečností. Posádka Martin Rada – Jaroslav Jugas, reprezentující Agrotec Czech Abarth Team, dokončila poslední závod seriálu Rallysprint Série – Rally Vsetín - na třicáté příčce absolutně. Více než toho umístění jsou ovšem pozitivnější získaná data a zkušenosti, které potvrdily slibovaný potenciál tohoto unikátního speciálu.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport Team absolútnym víťazom XIV. Bonver – Partr Rally Vsetín 2017

foto

17. října 2017 • 09:00

Slovenský Rufa Sport Team s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Boguslaw Browiński jednoznačne ovládol tohtoročnú XIV. Bonver – Partr Rally Vsetín. Už v minulosti na stupňoch pre víťazov na Rally Vsetín nechýbali súťažné posádky slovenského Rufa Sport Teamu. V aktuálnom ročníku, ktorý sa konal v dňoch 13. – 14.10.2017 slovenský tím a jeho posádka ovládla túto jesennú, veľmi náročnú súťaž, pričom jej patrilo absolútne víťazstvo.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Grzegorz Grzyb vyhrál Bonver-Partr Rally Vsetín

foto

16. října 2017 • 14:00

Polský jezdec Grzegorz Grzyb společně s Boguslawem Browińskim vyhráli letošní ročník Bonver-Partr Rally Vsetín, když v těsném souboji porazili domácího Jaromíra Tarabuse. V hodnocení Rallysprint série zvítězil suverén letošní sezóny Egon Smékal.

žádný příspěvek celý článek »

Vsetínská soutěž se odjede na třech úsecích

foto

13. října 2017 • 14:00

Už jen hodiny zbývají do startu Bonver – Partr rally Vsetín. Ten se po pátečních přípravách (seznamovací jízdy, přejímky) uskuteční v sobotu 14. října 2017 v 8 hodin. Posádky vyrazí vstříc sedmi rychlostním zkouškám ze servisního areálu TJ Mez Ohrada na Vsetíně.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport s Grzybom po roku opäť do Vsetína

foto

13. října 2017 • 13:00

Rally Vsetín je už tradične zaradené do zoznamu podujatí, ktoré každoročne absolvuje aj slovenský Rufa Sport Team a inak tomu nebude ani teraz. Na štart XIV. Bonver – Partr Rally Vsetín 2017 sa v dňoch 13. – 14.10.2017 postaví reprezentovať slovenský Rufa Sport Team poľská posádka Grzegorz Grzyb – Boguslav Browinski. V snahe získať čo možno najlepšie umiestnenie im bude pomáhať Škoda Fabia R5 z dielní košického MM Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Česká premiéra Abarthu už o tomto víkendu

foto

10. října 2017 • 19:10

Poslední závod Rallysprint Série 2017 – Rally Vsetín – nabídne očekávanou premiéru speciálu Abarth 124 Rally ve specifikaci R-GT. Agrotec Czech Abarth Team vůz oficiálně představil na srpnové Barum Czech rally. Posádka Martin Rada – Jaroslav Jugas vyrazí na valašské tratě se startovním číslem 25.

žádný příspěvek celý článek »

Bonver – Partr rally Vsetín 2017 se solidní startovkou

foto

6. října 2017 • 10:25

Bonver – Partr rally Vsetín se ve dnech 13. – 14. října 2017 opět zhostí tradice zakončení sezony rallysprintů. V seriálu RI Okna Rallysprint Série 2017 se prozatím odjely čtyři podniky, po zrušení Rally Jeseníky bude vsetínská soutěž pátým závodem.

žádný příspěvek celý článek »

Bonver - Partr rally Vsetín 2017 klepe na dveře

foto

25. září 2017 • 14:15

Říjen se nezadržitelně blíží a pro fanouška rallysportu je to znamení, že se opět v okolí Vsetína může těšit na soutěžní speciály. O víkendu 13. – 14. října 2017 tak bude na Valašsku opět rušno, Bonver – Partr rally Vsetín zároveň zakončí letošní seriál RI Okna Rallysprint Série 2017.

žádný příspěvek celý článek »

toplist