www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 17 - Rally Islas Canarias (JERC)

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

16. května 2017 • 10:00

Letošní ročník mistrovství Evropy pokračoval na začátku května na španělském ostrově Gran Canaria. Průběh asfaltové Rally Islas Canarias si můžete připomenout prostřednictvím snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož na Kanárech mezi Juniory sedmý

foto

15. května 2017 • 09:00

Druhý úspěšný závod v letošní sezoně má za sebou posádka ACCR Czech teamu Dominik Brož s Petrem Těšínským. Na začátku května se s Peugeotem 208 R2 postavila na start Rally Islas Canarias a v hodnocení ERC Junior obsadila 7. příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Souboj s časem začíná

foto

13. května 2017 • 08:00

Ani druhá soutěž evropského šampionátu nepřinesla posádce Mogul Škoda ACA Racing týmu kýžené body. Naopak přináší dramatický souboj s časem. Následujících několik dní se bude hrát o každou hodinu, kterou budeme potřebovat k přípravě Fabie R5 na rally Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Životní výsledek Karla Kupce na Kanárských ostrovech

foto

10. května 2017 • 18:30

Životního výsledku dosáhl při druhém startu v juniorském mistrovství Evropy v letošní sezoně na Rally Kanárské ostrovy Karel Kupec. Se spolujezdcem Ondřejem Krajčou na Peugeotu 208 R2 dokončil španělskou soutěž na 3. místě.

žádný příspěvek celý článek »

ACCR CZECH TEAMu na Kanárských ostrovech štěstěna nepřála

foto

10. května 2017 • 16:00

Druhým podnikem letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích byla o prvním květnovém víkendu Rally Islas Canarias a na startu nechyběl ani kompletní ACCR CZECH TEAM, který chtěl navázat na úspěšnou premiéru na Azorských ostrovech.

žádný příspěvek celý článek »

Prvá tohtoročná Európa nebola pre Grzyba ideálna, aj keď...

foto

10. května 2017 • 08:00

Slovenský Rufa Sport Team spoločne s Crusar Teamom a poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Przemyslaw Zawada a Škodou Fabia R5 odštartovali v rámci Rally Islas Canarias 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Alexey Lukyanuk obhájil loňské prvenství na Rally Islas Canarias

foto

8. května 2017 • 23:00

Alexey Lukyanuk dokázal prolomit smůlu, která jej v poslední době provázela a připsal si vítězství na Kanárských ostrovech, čímž obhájil prvenství z loňského ročníku. Na stupně vítězů jej doprovodili Kajetan Kajetanowicz a Bruno Magalhaes.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý se připravuje na kanárský reparát

foto

4. května 2017 • 11:00

Posádka týmu Mogul Škoda ACA Racing si jede na Kanárské ostrovy spravit chuť z prvního vystoupení v evropském šampionátu. Cílem je získání prvních bodů do juniorského šampionátu U28.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Brož míří na Rally Islas Canarias

foto

29. dubna 2017 • 20:00

Juniorské mistrovství Evropy pokračuje po Azorské rally první květnový víkend Rally Islas Canarias. Na zcela nové tratě vyrazí i posádka ACCR Czech team ve složení Dominik Brož – Petr Těšínský s Peugeotem 208 R2.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias

foto

24. dubna 2017 • 22:00

Mistrovství Evropy v automobilových soutěžích bude pokračovat již koncem příštího týdne na pěkných asfaltových rychlostních zkouškách na španělském ostrově Gran Canaria. Dnes byl zveřejněn velmi bohatý seznam přihlášených posádek na Rally Islas Canarias.

žádný příspěvek celý článek »

toplist