www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 17 - Seajets Acropolis Rally

Fotogalerie z Seajets Acropolis Rally od Svena Kolluse

foto

12. června 2017 • 13:30

O minulém víkendu pokračovalo mistrovství Evropy v automobilových soutěžích na legendárních rozbitých šotolinových tratích Seajets Acropolis Rally. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích lidí z týmu našeho stálého redakčního spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Seajets Acropolis Rally od André Lavadinha

foto

8. června 2017 • 14:00

O uplynulém víkendu pokračovalo mistrovství Evropy v automobilových soutěžích na legendárních rozbitých šotolinových tratích Seajets Acropolis Rally. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích lidí z týmu našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport tretí na FIA ERC Seajets Acropolis Rally 2017

foto

7. června 2017 • 11:00

Slovenský Rufa Sport Team s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Jakub Wróbel dojazdili na treťom mieste absolútneho poradia v rámci podujatia FIA ERC Seajets Acropolis Rally 2017.

žádný příspěvek celý článek »

Tvrdou Acropolis rally vyhrál Kajetanowicz

foto

4. června 2017 • 16:00

Po dvou ostrovních podnicích pokračovalo letošní mistrovství Evropy první soutěží přímo na kontinentě, konkrétně v Řecku. Tamější Acropolis rally posádkám připravila jedny z nejtvrdších tratí v šampionátu a pověstná náročnost této soutěže se projevovala od prvního do posledního metru.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Acropolis

foto

23. května 2017 • 11:00

Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek na Rally Acropolis. Celkem na něm můžeme nalézt 73 posádek, z toho 28 v rámci klasifikace mistrovství Evropy. Kvůli nehodě na testu bude na startu chybět Alexey Lukyanuk, naopak si prodlouží svou sezónu lídr ME Bruno Magalhaes.

žádný příspěvek celý článek »

toplist