www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 17 - Cyprus Rally

Fotogalerie z Cyprus Rally od Svena Kolluse

foto

3. července 2017 • 14:00

Posledním závodem první poloviny letošního mistrovství Evropy byla červnová Cyprus Rally. Podnik na euroasijském ostrově ve Středozemním moři je hodně náročný, ale vzhledem k charakterů tratí také velmi spektakulární pro fotografy. Což ostatně můžete posoudit na fotogalerii, kterou pro vás připravil Sven Kollus.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Cyprus Rally od Františka Duška

foto

24. června 2017 • 02:00

Posledním závodem první poloviny letošního mistrovství Evropy byla o minulém víkendu Cyprus Rally. Podnik na euroasijském ostrově ve Středozemním moři je hodně náročný, ale vzhledem k charakterů tratí také velmi spektakulární pro fotografy. Což ostatně můžete posoudit na fotogalerii, kterou pro vás připravili Dagmar a František Duškovi.

žádný příspěvek celý článek »

Nasser Al-Attiyah vyhrál Rally Cyprus

foto

21. června 2017 • 16:00

Katarský jezdec Nasser Al-Attiyah potvrdil roli největšího favorita a vyhrál čtvrtý díl letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Cyprus, který se stal doslova pohromou pro všechny favority.

příspěvků: 4 celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Cyprus Rally

foto

8. června 2017 • 15:00

Již koncem příštího týdne bude pokračovat mistrovství Evropy v automobilových soutěžích dalším podnikem s rozbitým šotolinovým povrchem, tentokráte i trochu namixovaným s afaltem. Organizátoři Rally Cyprus dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek na tento podnik.

žádný příspěvek celý článek »

toplist