www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 17 - Testovací RZ Žiželice

Fotogalerie z Testovací RZ Žiželice od Davida Jeřábka

foto

19. března 2017 • 16:15

Včera se uskutečnila Testovací RZ Žiželice, již tradiční zahajovací podnik oficiálního kalendáře českých soutěží, na kterém měly posádky jedinečnou příležitost vyzkoušet si naposledy připravenost soutěžní techniky před zahájením obou šampionátů. Dnes si můžete prohlédnout fotogalerii z této akce od našeho redakčního spolupracovníka Davida Jeřábka.

žádný příspěvek celý článek »

Atraktivní startovní listina v Žiželicích

foto

16. března 2017 • 10:00

Osmnáctý březen se nezadržitelně blíží a s ním i další ročník předsezónního testování rallyových vozů v Žiželicích u Kolína. Pojďme se nechat pozvat na sobotu do středních Čech od ředitele soutěže Radka Časty.

žádný příspěvek celý článek »

Lukáš Pešek bude v Žiželicích spolujezdcem Václava Dunovského

foto

16. března 2017 • 08:00

Testovací RZ Žiželice bude v sobotu 18. března první oficiální příležitostí k testování soutěžních vozů před nadcházející sezonou Mistrovství České republiky v rally. Na jedné rychlostní zkoušce, která vede kolem středočeské obce Žiželice nedaleko Chlumce nad Cidlinou, budou během soboty testovat přihlášení závodníci se soutěžními vozy, s nimiž vyrazí do jednoho ze dvou domácích seriálů v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Průběžný seznam přihlášených posádek na Žiželice

foto

14. března 2017 • 23:30

Již o tomto víkendu se uskuteční Testovací RZ Žiželice, již tradiční zahajovací podnik oficiálního kalendáře českých soutěží, na kterém mají posádky jedinečnou příležitost vyzkoušet si naposledy připravenost soutěžní techniky před zahájením obou šampionátů.

žádný příspěvek celý článek »

8. Testovací RZ Žiželice: fakta a čísla

foto

1. března 2017 • 19:30

Testovací RZ Žiželice se kvapem blíží, a tak pojďme nahlédnout pod pokličku finálních příprav trošku jinak. Rozhodli jsme se vyzpovídat organizátory, co vlastně takové testování obnáší.

žádný příspěvek celý článek »

8. Testovací RZ Žiželice 2017

foto

26. února 2017 • 16:05

Do svého osmého ročníku vstupuje Testování v Žiželicích u Kolína s jednou zásadní změnou - změnou termínu konání, a tak nezapomeňte se letos do středních Čech vydat o týden dříve.

žádný příspěvek celý článek »

toplist