www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 17 - Historic Vltava Rallye

Ohlédnutí Martina Kučery za Historic Vltava rally

foto

9. května 2017 • 08:00

Martin Kučera, který je příznivcem snad všech historických vozů, startoval na Historic Vltava rally podruhé. Vloni se mu nepodařilo závod dokončit a o to větší měl letos motivaci. Do BMW 318 IS k němu přisedla pravděpodobně naposledy Silvie Hlavičková a oba si závod velice užili. A protože byl Martin nabitý mnoha dojmy, zde vám je přinášíme den po dni.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Historic Vltava Rallye od Dalibora Benycha

foto

27. dubna 2017 • 16:30

Jak již bývá v posledních letech tradicí, společně s Rallye Šumava Klatovy se v dubnovém termínu pořádá také nejvýznamnější soutěž historických automobilů na našem území, Historic Vltava Rallye. Letos se sešla skutečně skvělá startovní listina s řadou historických skvostů, jak ostatně můžete posoudit ve fotogalerii Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Historic Vltava Rallye od Lukáše Urbaníka

foto

26. dubna 2017 • 14:00

Jak již bývá v posledních letech tradicí, společně s Rallye Šumava Klatovy se v dubnovém termínu pořádá také nejvýznamnější soutěž historických automobilů na našem území, Historic Vltava Rallye. Letos se sešla skutečně skvělá startovní listina s řadou historických skvostů, jak ostatně můžete posoudit ve fotogalerii Lukáše Urbaníka.

žádný příspěvek celý článek »

toplist