www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 17 - Czech Drive

Premiéra výstavy CZECH DRIVE se vydařila!

foto

2. května 2017 • 08:15

Premiérový ročník výstavy automobilů a motocyklů pod názvem CZECH DRIVE, který se konal v sobotu 29. dubna v samotném centru krajského města Zlína, předčil všechna očekávání a vydařil se ke spokojenosti všech zúčastněných. Pořadatelé z Barum Czech Rallly Zlín pod vedením Miloslava Regnera připravili bohatý a zajímavý program v rozlehlém prostoru parku Svobody kolem zámku a na náměstí Míru před radnicí. V celém areálu výstavy bylo k vidění celkem 135 exponátů, z toho 20 motocyklů, 5 kamionů, jeden autobus a trolejbus.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Czech Drive od Lukáše Urbaníka

foto

29. dubna 2017 • 22:16

Ve Zlíně se dnes premiérově uskutečnila výstava automobilů a motocyklů nesoucí název Czech Drive. Na poslední chvíli se umoudřilo i počasí a tak početné zástupy diváků mohly shlédnout řadu skvostů z oblasti motorismu. Pár snímků z této akce pro vás připravil i náš stálý redakční spolupracovník Lukáš Urbaník.

žádný příspěvek celý článek »

Výstava CZECH DRIVE nabídne bohatý program a řadu lákadel

foto

28. dubna 2017 • 15:00

Doslova na dveře klepe premiérový ročník výstavy automobilů a motocyklů pod názvem CZECH DRIVE. Motoristický svátek proběhne v samotném centru krajského města Zlína v sobotu 29. dubna od 10 do 18 hodin, fanoušci motorismu uvidí nablýskané současné i historické automobily a motocykly na náměstí Míru před radnicí a v parku Svobody u zlínského zámku. Pořadatelé z Barum Czech Rally Zlín připravili bohatý a zajímavý program především v prostoru parku Svobody kolem zámku.

žádný příspěvek celý článek »

Tištěný program CZECH DRIVE je k dispozici zdarma

foto

27. dubna 2017 • 16:00

Premiérový ročník výstavy automobilů a motocyklů pod názvem CZECH DRIVE se rychle přiblížil. Žhavá novinka pod taktovkou zkušených pořadatelů z Barum Czech Rally Zlín se sloganem Jaro s vůní benzínu se uskuteční v sobotu 29. dubna 2017 ve Zlíně. Motoristický svátek proběhne v samotném centru krajského města Zlína, diváci uvidí nablýskané automobily a motocykly na náměstí Míru před radnicí a v parku Svobody u zlínského zámku.

žádný příspěvek celý článek »

Výstava CZECH DRIVE je naplněna, v hlavní roli rally vozy

foto

25. dubna 2017 • 23:50

Premiérový ročník výstavy automobilů a motocyklů CZECH DRIVE proběhne v samotném centru Zlína v sobotu 29. dubna. Diváci zde uvidí během motoristického svátku nablýskané automobily a motocykly na výstavním prostoru v parku Svobody u zámku.

žádný příspěvek celý článek »

Dětský den při CZECH DRIVE zabaví nejmenší návštěvníky

foto

23. dubna 2017 • 08:00

Organizátoři výstavy automobilů a motocyklů CZECH DRIVE připravili pro nejmenší návštěvníky bohatý doprovodný program v rámci dětského dne, který proběhne v sobotu 29. dubna 2017 v rozlehlém prostředí parku Svobody u zlínského zámku. Celá akce výstavy je koncipována pro širokou veřejnost s důrazem na rodiny s dětmi.

žádný příspěvek celý článek »

Při výstavě Czech Drive ožije náměstí čilým ruchem

foto

18. dubna 2017 • 11:00

Návštěvníci výstavy automobilů a motocyklů CZECH DRIVE uvidí na zlínském náměstí Míru v sobotu 29. dubna 2017 především praktické ukázky činnosti různých záchranných složek. Na prostranství před zlínskou radnicí předvedou součinnost části složek integrovaného záchranného systému.

žádný příspěvek celý článek »

Czech Drive jde naproti rodinám s dětmi

foto

30. března 2017 • 11:00

Premiérový ročník výstavy automobilů a motocyklů pod názvem CZECH DRIVE se rychle blíží. Pořadatelé z Barum Czech Rally Zlín připravili na letošní jaro pro příznivce motorismu ve Zlínském kraji a v Baťově městě žhavou novinku. Úvodní ročník výstavy automobilů a motocyklů pod názvem CZECH DRIVE se uskuteční v sobotu 29. dubna 2017 ve Zlíně.

žádný příspěvek celý článek »

Ve Zlíně se chystá jaro s vůní benzínu

foto

17. února 2017 • 10:00

Zatímco konec letních prázdnin je ve Zlíně neodmyslitelně spjat s burácením motorů během proslulé soutěže evropského šampionátu Barum Czech Rally Zlín, pořadatelé této akce připravili na letošní jaro pro příznivce motorismu ve Zlínském kraji a v samotném krajském městě žhavou novinku. Premiérový ročník výstavy automobilů a motocyklů pod názvem Czech Drive se uskuteční v sobotu 29. dubna 2017 ve Zlíně.

žádný příspěvek celý článek »

toplist