www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 18 - Jänner Rallye

A pak že nevstoupíš do stejné řeky...

foto

13. února 2018 • 19:00

„Hm, to bude úplně v pohodě… Petrášek už je o trochu starší, snad už trochu i „zmoudřel“, a to auto už taky není, co bývalo… Zkrátka a dobře… bude to úplně standardní rally… bez mimořádných událostí. Ani nebude o čem psát. Normálně to projedem… já o tom napíšu pár řádků … a ještě tam „vpašuju“ něco filosoficky poučného… a budu mít zase na pár let od psaní klid…“, vyřešil jsem celkem jednoduše reportáž z letošní Janner rally… Ale znáte to: Člověk míní… a Praha daleko… a Pámbu vysoko…

žádný příspěvek celý článek »

CERS rally team na Jänner rallye nechyběl

foto

22. ledna 2018 • 10:00

Sezóna 2018 začala také Martinu Fischerlehnerovi, který za podpory CERS rally teamu startoval na lednové Jänner rallye s továrním Fordem Fiesta R5. Rakouský jezdec s pronajatým vozem sahal po životním výsledku. Z prvního místa absolutní klasifikace jej ale vyřadila havárie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Marka Pléhy

foto

22. ledna 2018 • 08:00

Po několikaleté odmlce se do kalendáře automobilových soutěží vrátila rakouská Jänner Rallye. Opět zvolila jako termín první víkend po Novém roce, což se projevilo na slabší startovní listině. A opět nabídla proměnlivé počasí, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Marka Pléhy.

žádný příspěvek celý článek »

Holakovský-Vinopal s Feldou na Jänneru 3. v Austria 2WD

foto

16. ledna 2018 • 12:00

Aleš Holakovský – Martin Vinopal, patrně jediná posádka startovního pole bez pneumatik s hroty i bez světelné rampy, se svojí Nkovou Škodou Felicia zdárně zdolala 33. Internationale Jänner Rallye 2018. A to na 3. místě v klasifikaci Austria 2WD a na 38. místě celkově. Především však soutěž přinesla posádce tolik zážitků, že to jezdce po závodě opět přimělo položit si sám sobě vícerootázek a zodpovědět si ještě více odpovědí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Daniela Fessla

foto

16. ledna 2018 • 09:00

Po několikaleté odmlce se do kalendáře automobilových soutěží vrátila rakouská Jänner Rallye. Opět zvolila jako termín první víkend po Novém roce, což se projevilo na slabší startovní listině. A opět nabídla proměnlivé počasí, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Iva Prieložného

foto

14. ledna 2018 • 22:00

Po několikaleté odmlce se do kalendáře automobilových soutěží vrátila rakouská Jänner Rallye. Opět zvolila jako termín první víkend po Novém roce, což se projevilo na slabší startovní listině. A opět nabídla proměnlivé počasí, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Iva Prieložného.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Jörga Ullmanna

foto

7. ledna 2018 • 22:15

Po několikaleté odmlce se do kalendáře automobilových soutěží vrátila rakouská Jänner Rallye. Opět zvolila jako termín první víkend po Novém roce, což se projevilo na slabší startovní listině. A opět nabídla proměnlivé počasí, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Jänner Rallye od Dalibora Benycha

foto

7. ledna 2018 • 13:45

Po několikaleté odmlce se do kalendáře automobilových soutěží vrátila rakouská Jänner Rallye. Opět zvolila jako termín první víkend po Novém roce, což se projevilo na slabší startovní listině. A opět nabídla proměnlivé počasí, jak ostatně můžete posoudit ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Holakovský-Vinopal jedou s Feldou zdolat Jänner Rallye

foto

30. prosince 2017 • 16:00

Kulatých pět let trvalo posádce Aleš Holakovský – Martin Vinopal než se po totální havárii při svém prvním závodě na Rally Agropa 2012 letos vrátila opět v Pačejově zpět do rally na úrovni RSS/MČR. Protože letošní půl-sezonají přinesla velkou převahu pozitiv, a protože zimu, led a sníh mají oba dva její členové raději než léto a vedro, uvidíme je i na populární rakouské Jänner Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Blíží se uzávěrka přihlášek na Jänner Rallye

foto

16. prosince 2017 • 21:00

Již 20. prosince je uzávěrka přihlášek na Jänner Rallye. Tato soutěž s centrem v Mühlviertelu nedaleko českých hranic se vrací do soutěžních kalendářů po kratší odmlce a s novým pořadatelským obsazením. A české posádky jsou samozřejmě srdečně vítány.

žádný příspěvek celý článek »

toplist