www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - Rally Guanajuato México

Fotogalerie z Rally Guanajuato México od André Lavadinha

foto

15. března 2018 • 11:00

Třetím podnikem mistrovství světa v automobilových soutěžích byla Rally Guanajuato México. Obdobně jako předchozí dva závody, i Mexiko bylo specifickým závodem, hlavně kvůli vysokým nadmořským výškám. Průběh soutěže si můžete připomenout na snímcích našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Čistá série pro Yaris na závěr Mexické rallye

foto

13. března 2018 • 13:00

Pro soutěžní tým Toyota Gazoo Racing nakonec náročná Rallye Mexiko skončila úspěšně třemi vítězstvími ve všech třech rychlostních zkouškách posledního dne. Jari-Matti Latvala zaznamenal první nejrychlejší čas a zajistil si celkově osmé místo, Ott Tänak k tomu přidal dvě další vítězství, včetně závěrečné Power Stage s bonusem pěti bodů.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Sébastien Ogier vyhrál Rally Guanajuato México

foto

13. března 2018 • 11:00

Francouzský multišampion Sébastien Ogier zvítězil na Rally Guanajuato México, přestože startoval v první etapě jako druhý a měl tak nevýhodu v čištění tratě. Tímto prvenstvím se dostal zpět do čela šampionátu. I když nakonec přišel o čtyři body za powerstage kvůli penalizaci za poražený retardér.

žádný příspěvek celý článek »

Tým Toyota Gazoo Racing ladí na mexické vedro a šotolinu

foto

6. března 2018 • 08:00

Na soutěžní tým Toyota Gazoo Racing už čeká Rallye Mexiko, které se jede 8. až 11. března, a jde o první kolo letošní sezóny pořádané na šotolině. Tým doufá, že se v jednom z nejnáročnějších letošních podniků pochlubí pokrokem, kterého s vozy Toyota Yaris WRC dosáhl.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Guanajuato Mexico

foto

22. února 2018 • 20:00

S velkým zpožděním byl dnes zveřejněn seznam přihlášených posádek na třetí podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Guanajuato México, který se pojede tradičně na začátku března. A bohužel, jako již tradičně tento seznam obsahuje malý počet posádek, konkrétně 31 posádek, z toho jen 25 s vozy podle homologace FIA.

žádný příspěvek celý článek »

toplist