www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - Tour de Corse

Fotogalerie z Tour de Corse od André Lavadinha

foto

13. dubna 2018 • 19:30

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovalo jedním z mála plně asfaltových závodů, Tour de Corse. Na francouzský ostrov ve Středozemním moři se vydal i náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož snímky si dnes můžete vychutnat.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Sébastien Ogier vyhrál také Tour de Corse

foto

8. dubna 2018 • 15:00

Francouzský pilot Sébastien Ogier vyhrál podruhé v kariéře Korsickou rallye a zvýšil náskok v čele mistrovství světa, v němž útočí na šestý titul za sebou. Jan Kopecký dojel osmý, čímž vyrovnal svůj nejlepší výsledek za posledních deset let, a ovládl kategorii WRC2.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota Gazoo Racing se připravuje na korsický asfalt

foto

6. dubna 2018 • 07:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing čekají zakroucené korsické cesty v rámci čtvrtého kola světového rallyového šampionátu FIA 2018. Klasická soutěž Tour de Corse je první letošní akcí pořádanou čistě na asfaltu, nicméně jezdci Jari-Matti Latvala, Ott Tänak a Esapekka Lappi si již ověřili schopnosti vozů Toyota Yaris WRC na částečně zledovatělých cestách během Rallye Monte-Carlo, kde tým oslavil hned dvě pódiová umístění.

žádný příspěvek celý článek »

Změna předpisů v MS ohledně Power stage

foto

4. dubna 2018 • 13:00

Sébastien Ogier byl na Rally Sweden prvním jezdcem, který využil dlouhodobě známé díry v předpisech a záměrně odstartoval do Power stage později, aby měl lepší podmínky na trati. Obdobně se zachovali další jezdci na nedávné rally v Mexiku a tak se mezinárodní automobilová federace FIA rozhodla zasáhnout.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký s Veibym jsou skvěle připraveni na 10 000 zatáček

foto

29. března 2018 • 15:00

Vůbec poprvé v letošní sezóně mistrovství světa budou ve Francouzské rally na Korsice (5.–8. dubna 2018) tovární posádky Škoda Motorsport ve složení Jan Kopecký/Pavel Dresler (CZ/CZ) a Ole Christian Veiby/Stig Rune Skjaermœn (N/N) bojovat výhradně na asfaltovém povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Tour de Corse

foto

28. března 2018 • 14:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích bude již koncem příštího týdne pokračovat jedním z mála plně asfaltových podniků v kalendáři, Tour de Corse. Kdo všechno se vydá na start této legendární soutěže na francouzském ostrově si můžete prohlédnout v přiloženém seznamu přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist