www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - Rally Argentina

Fotogalerie z Rally Argentina od André Lavadinha

foto

14. května 2018 • 08:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích pokračovalo na šotolinových rychlostních zkouškách v Jižní Americe. Rally Argentina si dnes můžete připomenout prostřednictvím snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Ott Tänak s Toyota Gazoo Racing triumfoval v Argentině

foto

2. května 2018 • 18:00

Estonský jezdec Ott Tänak s týmem Toyota Gazoo Racing vyhrál Argentinskou rally. Po nástupu do nového týmu dosáhl vítězství již v pátém podniku, kterého se s vozem Toyota Yaris WRC zúčastnil.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Rally Argentina vyhrál Ott Tänak

foto

29. dubna 2018 • 15:00

V Rally Argentina zvítězil estonský jezdec Ott Tänak s Toyotou Yaris WRC a připsal si třetí triumf v soutěži mistrovství světa v kariéře. Na prašných horských cestách uhájil náskok z úvodních dvou etap a druhého Belgičana Thierryho Neuvillea porazil o 37,7 sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Argentina vyhrál Jari-Matti Latvala

foto

26. dubna 2018 • 17:30

Dnešní shakedown na Rally Argentina vyhrál Jari-Matti Latvala před Craigem Breenem a Krisem Meekem. Hodnotit nějaké šance posádek po projetí 4,25 km dlouhého úseku však asi nemá příliš cenu, hodně záleželo na pořadí, v jakém se vozy vydávaly na trať, protože ta se s postupujícím časem hodně zrychlovala.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota vyráží na Rallye Argentina a vrací se na šotolinu

foto

24. dubna 2018 • 11:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing World Rally Team se vrací na šotolinové cesty Latinské Ameriky, kde 26. až 29. dubna absolvuje páté kolo letošní sezóny, kterým je Rallye Argentina. Po druhém místě na korsickém asfaltu v minulém kole šampionátu tým věří, že opět ukáže pokrok se svými vozy Toyota Yaris WRC, za jejichž volant usednou Jari-Matti Latvala, Ott Tänak a Esapekka Lappi.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Argentina

foto

4. dubna 2018 • 09:00

Přestože již koncem tohoto týdne startuje Tour de Corse, my se dnes podíváme blíže na následující podnik mistrovství světa. Na konci dubna se totiž posádky vydají do Jižní Ameriky, kde se zúčastní Rally Argentina. A právě její organizátoři dnes zveřejnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist