www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - Vodafone Rally de Portugal

Toyota zakončila Portugalskou rallye vítěznými jízdami

foto

23. května 2018 • 10:00

Po velmi dobré jízdě v posledním dni Portugalské rallye, kdy zaznamenal dvě vítězství včetně Power Stage, dojel Esapekka Lappi s vozem Toyota Yaris WRC na celkově pátém místě. V pozitivním duchu zakončil podnik i jeho stájový kolega Jari-Matti Latvala, jenž si vybojoval třetí vítězství v tomto víkendu, a přispěl tak k celkovým šesti vyhraným rychlostním zkouškám celého týmu v rámci Portugalské rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Pontus Tidemand získal pro tým Škoda hattrick a zvýšil vedení v mistrovství světa

foto

21. května 2018 • 10:00

Posádka Pontus Tidemand a Jonas Andersson (S/S) s vozem Škoda Fabia R5 vyhrála v kategorii WRC 2 potřetí za sebou Portugalskou rally. V šestém kole mistrovství světa FIA World Rally Championship 2018 úřadující mistři světa kategorie WRC 2 vybojovali své třetí vítězství v letošním ročníku a zvýšili svůj náskok ve vedení celkového pořadí. Jejich nejbližšími soupeři jsou aktuálně jejich týmoví kolegové Jan Kopecký se spolujezdcem Pavlem Dreslerem.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Vodafone Rally de Portugal vyhrál Thierry Neuville

foto

20. května 2018 • 19:00

Po třech týdnech pokračuje mistrovství světa v automobilových soutěžích. Po soutěži na jihoamerickém kontinentě se posádky vrací zpět do Evropy, kde se uskuteční tradiční Vodafone Rally de Portugal, opět již se standardní kvalitou startovního pole. Průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën C3 R5 chce uspět i na šotolině

foto

15. května 2018 • 16:30

Po úspěšném debutu na dubnové asfaltové Korsice přepíná vlajková loď Citroën Racing na portugalskou šotolinu. Pojede na odlišném povrchu, ale se shodným cílem. Stéphane Lefebvre a Gabin Moreau se budou snažit ukázat, že nové auto má potenciál nasadit laťku v kategorii také na tomto povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Toyota se jede poprat s portugalským pískem

foto

15. května 2018 • 16:00

Soutěžní tým Toyota Gazoo Racing se ve dnech 17. až 20. května opět zúčastní Portugalské rallye a chce navázat na minulé vítězství v Argentině. Do Portugalska míří Ott Tänak, jenž v Jižní Americe vybojoval své první vítězství po nástupu do současného týmu, Esapekka Lappi a Jari-Matti Latvala.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën C3 WRC prodchnut portugalskou vášní

foto

15. května 2018 • 15:30

Rally Portugalsko, zahajovací šotolinový podnik v Evropě, pojedou za Citroën Total Abu Dhabi WRT tři C3 WRC s posádkami - Kris Meeke – Paul Nagle, Craig Breen – Scott Martin a Mads Ostberg – Torstein Eriksen. Tyto tři útočné hroty mají šanci zajistit silný výsledek díky široké škále předností každého z jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Pontus Tidemand chce v Portugalsku vybojovat hattrick

foto

15. května 2018 • 15:00

Úřadující mistři světa kategorie WRC 2 Pontus Tidemand/Jonas Andersson (S/S) vstupují do Portugalské rally (17. 5. – 20. 5. 2018) na vedoucí pozici v celkovém pořadí. Jejich týmoví kolegové a mistři České republiky Jan Kopecký/Pavel Dresler (CZ/CZ) pojedou namísto Portugalské rally domácí soutěž Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Vodafone Rally de Portugal

foto

14. května 2018 • 10:00

Již koncem tohoto týdne bude pokračovat mistrovství světa v automobilových soutěžích. Opět se pojede na šotolině, tentokráte se však pole vrací do Evropy, čemuž odpovídá i kvalitnější a početnější seznam přihlášených posádek. Právě tento seznam na Vodafone Rally de Portugal si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

toplist