www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 18 - Rally Italia Sardegna

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od André Lavadinha

foto

15. června 2018 • 11:00

Na začátku června pokračovalo mistrovství světa v automobilových soutěžích. Po soutěži na Pyrenejském poloostrově se tentokráte posádky přesunuly na italský ostrov Sardínie, kde se uskutečnila tradiční Rally Italia Sardegna. Průběh celé soutěže můžete si můžete připomenout prostřednictvím snímků André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Italia Sardegna od Jörga Ullmanna

foto

14. června 2018 • 18:30

Na začátku června pokračovalo mistrovství světa v automobilových soutěžích. Po soutěži na Pyrenejském poloostrově se tentokráte posádky přesunuly na italský ostrov Sardínie, kde se uskutečnila tradiční Rally Italia Sardegna. Průběh celé soutěže můžete si můžete připomenout prostřednictvím snímků Jörga Ullmanna.

žádný příspěvek celý článek »

SOUHRN: Po nervydrásajícím souboji vyhrál na Sardínii Thierry Neuville

foto

10. června 2018 • 18:00

Po třech týdnech pokračuje mistrovství světa v automobilových soutěžích. Po soutěži na Pyrenejském poloostrově se tentokráte posádky přesouvají na italský ostrov Sardínie, kde se uskuteční tradiční Rally Italia Sardegna. Průběh celé soutěže můžete sledovat ŽIVĚ společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën bude pokračovat nejméně další dva roky v MS

foto

7. června 2018 • 17:00

Šéf továrního týmu Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team Pierre Budar dnes potvrdil, že automobilka zůstane v mistrovství světa v automobilových soutěžích nejméně dvě nadcházející sezóny. Otázkou však zůstávají ambice týmu i jezdecké složení.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown na Rally Italia Sardegna vyhrál Jari-Matti Latvala

foto

7. června 2018 • 14:00

Dnešní deštěm zmáčený shakedown na Rally Italia Sardegna vyhrál Jari-Matti Latvala. Téměř vteřinu nadělil na 3,34 km dlouhém úseku Olmedo svým pronásledovatelům. Ti byli naopak hodně vyrovnaní, v jedné desetině se sešli Paddon, Neuville, Tänak a Lappi.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký a Veiby budou bojovat na Sardínii o vítězství

foto

6. června 2018 • 14:00

Tovární jezdec týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký (CZ) může mít letos přezdívku „pan 100 procentní“. Společně se svým navigátorem Pavlem Dreslerem (CZ) vyhrál všechny soutěže, do nichž v roce 2018 nastoupil. Tovární posádka Škoda zvítězila ve všech třech letošních soutěžích mistrovství České republiky a současně si připsala vítězství v kategorii WRC 2 mistrovství světa na Rallye Monte-Carlo a na Francouzské rallye na Korsice.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke byl vyhozen z Citroënu

foto

24. května 2018 • 18:30

Vážná havárie Krise Meeka na nedávné Vodafone Rally de Portugal byla poslední kapkou. Vedení továrního týmu Citroën Total Abu Dhabi World Rally Team rozhodlo o okamžitém ukončení vzájemné spolupráce, takže ani na Rally Italia Sardegna, ani na dalších závodech se Meeke v barvách Citroënu již nepředstaví.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rally Italia Sardegna

foto

22. května 2018 • 14:00

Mistrovství světa v automobilových soutěžích bude pokračovat v půli června již tradičně na Rally Italia Sardegna. Na italský středomořský ostrov se tentokráte vydají i dvě české posádky, kromě aspiranta na titul ve WRC2 Jana Kopeckého se výjimečně na startu klasické rally představí i Martin Prokop.

žádný příspěvek celý článek »

Kajetan Kajetanowicz začne WRC2 na Sardínii

foto

11. května 2018 • 15:15

Trojnásobný mistr Evropy Kajetan Kajetanowicz začne letošní sezónu nezvykle pozdě, až v červnu. Nakonec se mu však nejspíše podařilo naplnit přání o posunu do WRC2 - první start totiž bude na šotolinové Rally Italia Sardegna. Pojede s obvyklým vozem Ford Fiesta R5 v barvách Lotosu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist